Obavijesti

Sport

Komentari 126

Izbacili su Real Madrid iz kupa! Za Beniteza to nije ništa novo

Izbacili su Real Madrid iz kupa! Za Beniteza to nije ništa novo
8

Real Madrid izbačen je iz Kupa kralja! Odluka je to komisije španjolskog saveza nakon što je madridski klub u sastavu protiv Cadiza imao kartoniranog igrača...

VIDEO

Komisija španjolskog nogometnog saveza izbacila je Real Madrid iz Kupa kralja! Madridski klub pobijedio je Cadiz u prvoj utakmici šesnaestine finala kupa, ali u sastavu je cijelo prvo poluvrijeme bio Denis Čerišev koji je zbog kartona u dresu Villarreala lani morao propustiti jednu utakmicu u kup natjecanju ove sezone.

U Realu to nisu znali, Florentino Perez rekao je kako Real ne može biti kažnjen jer nitko nije o suspenziji obavijestio igrača. Cadiz se odmah nakon utakmice žalio i prijavio je Real, a španjolska komisija odlučila je u njihovu korist. 

Real Madrid ima pravo žalbe na ovu odluku.

Panika na poluvremenu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Real je stigao na gostovanje u Cadiz, a Rafa Benitez u prvi je sastav stavio Rusa Čeriševa. Španjolski mediji objavili su dopis koji je španjolski savez poslao na adrese svih kluba u Primeri. Na dopisu su igrači koji imaju kartone, a među njima je bilo i Denis Čerišev. Rus je zaradio žuti karton u dresu Villarreala, lani protiv Barcelone. 

Screenshot

U Realu su to shvatili pred kraj prvog dijela. Na poluvremenu je Čerišev ostao u svlačionici, a Mateo Kovačić bio je na terenu. No bilo je prekasno. 

- Nismo znali ništa o suspenziji. Nije nas kontaktirao ni Villarreal ni španjolski savez. Čim smo čuli, iz dobre volje smo zamijenili igrača - rekao je trener Reala Rafa Benitez.

Sudac pokušao spasiti Real

Emilio Rosanes zvao je u klub i pokušao je doći do nekoga iz Reala nakon što je vidio sastav u najavi utakmice protiv Cadiza. Nije uspio.

- Vidio sam da je Denis u momčadi, a znao sam da ne bi tamo trebao biti. Pokušao sam zvati klub i poslao sam faks, ali nitko mi nije odgovorio - rekao je bivši sudac.

Pravila vrijede za sve, Benitezu nije ništa naučio

Osasuna je lani izbačena iz kupa zbog iste stvari. Komisija španjolskog saveza pokazala je da nema privilegiranih i ista je pravila primijenila na madridski klub.

Rafi Benitezu ovo nije ništa novo. Španjolski trener 2001. godine izbačen je iz Kupa kralja zbog slične stvari. Rafa je tada vodio Valenciju koja je igrala protiv trećeligaša Novelde. Benitez je u momčadi imao četiri igrača iz država koje nisu bile članice EU, a prema pravilima smio je imati samo trojicu. Da stvar bude gora, Benitez je u zadnjim minutama uveo višak "stranaca" i Valencia je izbačena iz natjecanja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 126
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu