Obavijesti

Sport

Komentari 12

Bez mobitela, dronova i aviona na svadbi glamura Rafe Nadala

Bez mobitela, dronova i aviona na svadbi glamura Rafe Nadala
1

Cristiano Ronaldo, Enrique Iglesias, Pau Gasol, Iker Casillas, Feliciano Lopez, David Ferrer, Carlos Moya i Fernando Verdasco samo su neki od slavnih osoba na svadbi. Novak Đoković i Roger Federer nisu pozvani

VIDEO

Rafael Nadal danas se na rodnoj Mallorci ženi za dugogodišnju djevojku Mariju Franciscu Perello. Na Rafinom vjenčanju u La Fortalezi bit će oko 500 uzvanika, što rodbine i prijatelja, što kolega te slavnih i utjecajnih ličnosti.

Na glamuroznom vjenčanju uzvanici neće smjeti koristiti svoje mobilne telefone, dronovi iznad mjesta događanja strogo su zabranjeni, a niti jedan uzvanik ne smije doći privatnim avionom.

Mjere sigurnosti i predostrožnosti na najvišem su mogućem nivou i to po naredbi samog Rafaela Nadala i njegove bolje polovice. Tako su svi zaposleni, koji će danas raditi na vjenčanju, morali potpisati ugovor o povjerljivosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Federer i Đoković nisu pozvani

Prema pisanjima španjolskih medija, većina uzvanika na vjenčanje će doći autobusom, a mnogi od njih tijekom vikenda će odsjesti u lokalnim hotelima.

Cristiano Ronaldo, Enrique Iglesias, Pau Gasol, Iker Casillas, Feliciano Lopez, David Ferrer, Carlos Moya i Fernando Verdasco samo su neki od slavnih osoba koji će prisustvovati glamuroznom događaju.

Zanimljivo, ali ne i previše iznenađujuće, je što na vjenčanje nisu pozvani niti Novak Đoković niti Roger Federer.

Laver Cup

- Ne znam ništa o tome vjenčanju. Uostalom, već imam isplaniran vikend uoči ATP-a u Baselu - rekao je Roger Federer.

Bez fotografa

Za goste će hranu pripremiti kuharica s Michelinovom zvjezdicom Macarena de Castro, a Rafu i Xiscu, kako su španjolski mediji dali nadimak budućoj Nadalovoj supruzi, vjenčat će svećenik Tomeu Catala.

- Sva vjenčanja u kojima sam sudjelovao bila su posebna, a to će biti i ovo. Samo ću vjenčati dvoje ljudi koji se neizmjerno vole - rekao je Catala.

Macerni de Castro bi se trebao pridružiti i poznati španjolski kuhar Quique Dacosta pa će zajedničkim snagama gostima pripremiti tradicionalan španjolski meni baziran na mesu i ribi. S druge strane, za Rafaela Nadala bit će poseban meni baziran samo na povrću.

Nadalje, mladenka je vjenčanicu odabrala u Barceloni, a vjenčanju neće prisustvovati nitko iz svijeta politike. Upravo zbog sigurnosti paparazzi i fotografi su strogo zabranjeni. Svi osim službenog fotografa.

Pokretanje videa...

08:59
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu