Obavijesti

Sport

Komentari 11

'Bez novca smo, to je naša najveća prednost na Euru'

'Bez novca smo, to je naša najveća prednost na Euru'
6

Hrvatske su odbojkašice za razliku od svih ostalih europskih reprezentacija umjesto avionom na prvenstvo u Poljskoj doputovale autobusom...

VIDEO

Od Češke do Poljske, nekakvih tristo kilometara, putovale smo osam sati. Krenuli smo u 13 sati a stigle u 21. Koma, gužve na cestama, radovi.. Jedva smo stigle, priča Katarina Barun, veliki hrvatski adut na 25. europskom prvenstvu.  Prvi susret Hrvatska igra u petak u 17.30 protiv Nizozemske.
- Sjajna je atmosfera u repki, napokon smo kompletne. Imamo malih problema s prijamom, ali to rješavamo - kaže Katarina.
Zbog besparice u savezu propao je plan o pripremama u Italiji, Turskoj, Bugarskoj... Jedva su 'skrpane’ pripreme u Slovačkoj i Češkoj gdje je odigrano pet susreta.
- To može biti nedostatak, ali i prednost. Ostale reprezentacije nas nisu mogle snimiti, ne znaju ništa o nama i tu vidim našu šansu - kroz smijeh priča Katarina. U drugi krug idu prve tri reprezentacije. Španjolsku smo pobijedili u Subotici u kvalifikacijama za SP u Japanu 2010.
- Gledala sam taj susret i zasluženo smo pobijedile. Mislim da smo u ovom trenutku kvalitetnije od Španjolki i da ćemo ih pobijediti i time izboriti drugi krug. Poljakinje su jedne od favoritkinja, uostalom igraju na svom terenu, pred svojom publikom. Bile smo u dvorani i ogormna je. Ako budem barem do pola puna, atmosfera će biti sjajna - kaže Katarina. Izbore li naše odbojkašice drugi krug, križaju se sa skupinom u kojoj su Rusija, Bjelorusija, Bugarska i Belgija.
- Nije loše, nije loše. Osim Ruskinja, sa ostale tri reprezentacije se itekako možemo nositi.
Kako je savez u stečaju, nije bilo novaca da do Poljske doputuju avionom, već su morale autobosuom. Koji im je posudio HNS.
- Je, baš je lijep. Izvana su prepoznatljive crveno bijele kockice. Jedino, malo je mali. Mi smo visoke i nemamo gdje noge ispružiti. Nogometašima je ipak malo lakše - zaključila je sa smijehom Katarina Barun.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!
ZAOSTALA UTAKMICA

Dinamo - Varaždin 2-1: Modri nisu dopustili iznenađenje, Rijeka je sada na plus dva!

Dinamo je u zaostaloj utakmici 5. kola HNL-a pobijedio Varaždin 2-1 golovima Baturine i Vidovića, dok je gostima gol nade dao Drožđek nakon velike pogreške Theophile-Catherinea. Ipak, Varaždinci s igračem manje nisu uspjeli do iznenađenja

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...
PIŠU ŠPANJOLSKI MEDIJI

Modrić ostao na klupi pa se naljutio na Ancelottija: Nemojte mi suditi po toj utakmici...

Kroos i Modrić su ove sezone bili samo jednom starteri, protiv Atletica u prvenstvu, kada je Real izgubio. Njemački veznjak obično počinje, pogotovo u najvažnijim utakmicama, dok Modrić čeka šansu s klupe
Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi