Obavijesti

Sport

Komentari 17

Bez prava na kiks: 'Možemo opet pobijediti u Salzburgu'

Bez prava na kiks: 'Možemo opet pobijediti u Salzburgu'
1

Ukoliko će pak biti više kod nas, nego kod njih, ako ćemo imati kontrolu nad njim u njihovoj zoni, imat ćemo velike šanse pobijediti., kaže Buck uoči ključnog susreta

VIDEO

Proteklih nekoliko dana hokej je u Medveščaku pao u drugi plan zbog sukoba kluba i Roberta Kristana, oko njegovog dolaska na trening u pijanom stanju, no zagrebačka momčad večeras (19.15) će kod Red Bulla morati dati sve od sebe želi li i dalje ostati u igri za polufinale doigravanja u Ebelu.

'Medvjedi' su si zakomplicirali život u posljednjoj utakmici u Ledenoj izgubivši u produžetku nakon što su gubili 2-0 pa vodili 4-2. Tako su 'crveni bikovi' poveli u seriji 3-2 te bi im pobjeda pred domaćim navijačima u Salzburgu bila dovoljan za prolaz dalje.

- Prošlu utakmicu nismo počeli onako kako smo željeli i oni su zabili dva brza gola. No, mislim da nam je druga trećina bila najbolja koju smo odigrali ove sezone u doigravanju. Tijekom cijele te trećine imao sam osjećaj da je pak stalno kod nas, držali smo sve pod kontrolom i stvarali prilike. Čak smo trebali zabiti više golova, a ne samo četiri - rekao je Brandon Buck i dodao:

- U posljednjoj trećini igrali smo izjednačeno do posljednjih pet minuta kada su zabili onaj gol. Teško je u takvim trenucima, a tu su još i emocije. Na kraju je sve završilo u produžetku, a produžetak je produžetak. U njemu pobjeđuje ona momčad kojoj se otvori najbolja prilika za pogodak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

'Medvjedi' su u Salzburgu izašli kao pobjednici u četvrtoj utakmici, a Buck se nada da takav scenarij mogu ponoviti i večeras.

- Moramo odigrati kao i prošli put u Salzburgu te možemo ponoviti sjajnu večer iz te utakmice. Ukoliko će pak biti više kod nas, nego kod njih, ako ćemo imati kontrolu nad njim u njihovoj zoni, imat ćemo velike šanse pobijediti. Salzburg je dobra momčad. Imali su odličnu seriju. Igraju fizički, brzi su i mogu zabiti gol, ali ponekad su previše agresivni i često su svi fokusirani na ofenzivne zadaće pa zaborave igrati u obrani što svakako moramo iskoristiti - rekao je Buck.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...