Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Biciklistički spektakl Istria300 dobio sjajne partnere u Izraelu

None Foto: KL-Photo

U Istri ćemo dočekati tisuću iznimno motiviranih i ambicioznih biciklista iz cijeloga svijeta. Israel Cycling Academy tim poznat je po sastavljanju ekipe za ukus međunarodne publike, kaže Miholjević

Svjetski poznata biciklistička ekipa sa sjedištem u Tel Avivu, Israel Cycling Academy, surađivat će sa sjajnom novom europskom biciklističkom manifestacijom Istria300.

Veliko okupljanje ljubitelja biciklizma Istria300 po prvi će se put održati u Poreču 10. listopada 2020. godine, a izraelska ekipa biti će službeni partner i promotor događaja, javljaju iz Poreča.

Organizatori manifestacije Istria300 Julius Rupitsch i Vladimir Miholjević ne kriju oduševljenje partnerima: 

- U listopadu ćemo u Istri dočekati tisuću iznimno motiviranih i ambicioznih biciklista iz cijeloga svijeta. Israel Cycling Academy tim poznat je po sastavljanju ekipe koja će se dopasti međunarodnoj publici - objasnio je Miholjević govoreći o razlozima za suradnju.

ROGINA DESETI CRO Race dojurio do Trga sv. Marka: Yates je osvojio utrku

- U ovom trenutku organizacija ekipe i organizacija događanja zahtijevaju ispunjavanje najviših standarda, što se tiče samih biciklista i što se tiče samoga sporta. Takvim pristupom želimo da sportaši i sam biciklizam profitiraju iz svega u najvećoj mogućoj mjeri - rekao  je Miholjević, a direktor ekipe Israel Cycling Academy, Kjell Carlström, ističe:

 - Ovo je za nas sjajna prilika za suradnju s organizatorima manifestacije Istria300. Moći ćemo odvoziti dio ruta samog događanja i istražiti za nas nepoznat teren. Termin i lokacija manifestacije sjajno se uklapaju u naš kalendar, kao i odrađivanje tehničkog kampa sudjelovanjem u nekoliko natjecanja u Hrvatskoj prije povratka u Izrael - rekao je Carlström.
 
Israel Cycling Academy osnovana je 2015. godine, a u međuvremenu je postala globalno poznata. Ekipu čine pripadnici različitih nacionalnosti, u čemu su jedni od rijetkih u svijetu biciklizma i čime su pridobili podršku stotina tisuća fanova iz brojnih zemalja uključujući i one iz Lijepe naše.

 
Komentiraj, znaš da želiš!