Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bielsa je odbio Bešiktaš, ostala su dva kandidata, Bilić i Schaaf

None Foto: Pixsell 3

Pitanje trenera žele riješiti najkasnije do kraja idućeg tjedna, a čelnici inzistiraju na strancu. Mjesečna plaća iznosit će 40.000 eura, a kandidati su samo Bilić i Schaaf

Turski mediji pišu kako su za klupu Bešiktaša ostala samo dva kandidata, Slaven Bilić i Thomas Schaaf.

Turskog velikana odbili su Robert Prosinečki, a sada i legendarni Marcelo Bielsa. Pitanje trenera žele riješiti najkasnije do kraja idućeg tjedna, a čelnici inzistiraju na strancu. Mjesečna plaća iznosit će 40.000 eura.

Bilić bi tako karijeru vrlo brzo mogao vratiti na pravi put nakon slabe godine u Rusiji. Ipak, protukandidat ima 'jak' životopis, čak 14 godina vodio je Werder u jednoj od najjačih liga svijeta...

Komentari (32)
  • Ja kzem u reprezentaciji da je najbolji

    23. 6. 2013,   13:24
  • neka Bilić i ekipa poberu lovu dok ide, prvo su nasanjkali Lokomotiv, neka još opelješe Bešiktaš, onda neka Bilić na staru slavu proba uzet lovu u engleskoj i kada svi shvate da je loš trener neka se vrati u lijepu našu i preuzme neku ekipu u 2.županijskoj jer za drugo i nije.. P.S. neka mi oproste ekipe u 2.županijskoj ako sam ih uvrijedio, ali zaista mislim da Bilić ima kvalitetu za taj rang natjecanja, dajte mu šansu.. pozz..

    23. 6. 2013,   12:52
  • Ako razmišljaju o Biliću, onda bolje neka uzmu mene. Zašto? Pa eto ja bih radio za 4.000 mjesečno, a ne za 40.000 i za odštetu nakon par mjeseci kad me otjeraju ja bi se zadovoljio sa 500.000 eura. Učinak bi bio otprilike isti ali za puno,puno manje love. Poslije neka dovedu pravog trenera.

    23. 6. 2013,   12:47