Obavijesti

Sport

Komentari 4

Big Brother Keko: Učio sam Vlašića, još me zove 'treneru'

Big Brother Keko: Učio sam Vlašića, još me zove 'treneru'
7

Kad je Nikola bio osmogodišnjak, na neslužbenom prvenstvu Hrvatske za taj uzrast gubili smo 2-0 baš protiv Hajduka. I Nikola uzima stvar u svoje noge, zabije desnom, pa lijevom za 2-2. Utrčao sam do pola terena i zagrlio ga i dignuo u zrak, sjeća se Nikša Kekezović

VIDEO

Nikola Vlašić svakako je ponajveći dobitnik listopadske reprezentativne akcije. Zaigrao je za svoju Hrvatsku na svom Poljudu, a potom u Cardiffu zabio gol u remiju 1-1 s Walesom.

Manje je poznato da je Nikolu Vlašića kao dijete trenirala Big Brother zvijezda Nikša Kekezović (40). Nikša i danas radi kao trener u NK Adriatic, a Nikolu je trenirao kad je imao osam godina u NK Omladinac Vranjic. Trenirao ga je više od šest mjeseci, a prestao je kad Nikša zvani Keko u rujnu 2006. otišao u Big Brother kuću.

Pokretanje videa...

00:15

- Doveo ga je otac Joško i to pamtim kao da je bilo jučer. Rekao je: "Dajem ti Nikolu u ruke i samo ga pusti nek se slobodno razvija i bez ikakvog pritiska". Znači samo neka gušta u nogometu, kao što je pravi put, jer danas kad vidiš roditelje pune ambicija, najbitnije je da djeca guštaju u nogometu, bez pritiska trenera i roditelja - kaže Nikša.

Za Nikolu kaže da je od malih nogu pokazivao vanserijski talent.

- Bio je jako uporan. Svi su znali da je iz poznate obitelji, ali to se nije osjetilo na Nikoli. Od malena je bio kao svako drugo dijete, čak je više radio nego ostali. Vidjela se ta jedna radna etika kod njega. Osim talenta imao je odlične radne navike - priča Nikša. Prepričao nam je i jednu zgodu koju, kaže, otac Joško i danas priča kad se sretnu na istoj plaži u Splitu i popiju kavu.

- Otac Joško je dosta Nikolu snimao kamerom i ima na Youtubeu baš jedan video gdje Nikola kao osmogodišnjak, bili smo na turniru u Zagrebu, na Kustošiji, koji je neslužbeno prvenstvo Hrvatske za taj mali uzrast. U jednoj utakmici gubili smo 2-0 baš protiv Hajduka. I Nikola uzima stvar u svoje noge, odnosno ruke, i on izvede jednu akciju s obje noge. Jedan gol zabio je desnom, drugi lijevom nogom, i tako zabije za 2-2. Ja kao trener koji trebam biti u trenerskom prostoru nisam mogao izdržati i ja utrčim do pola terena i zagrlio ga i dignuo u zrak. Otac Joško uvijek priča tu zgodu, to mu je bilo jako simpatično, to da je jedan trener srčan – kaže Nikša. Kad se sretnu Nikola mu i danas govori na "Vi".

Pokretanje videa...

05:48

- Kaže mi "Dobar dan, treneru, kako ste" - smije se Nikša.

Nastavlja kako Nikola nimalo nije umišljen.

- On je skroz prirodan i opušten, čovjek ne bi rekao da je zvijezda. Skroman je momak i mislim da je zato i uspio. Jer je jako vrijedan, nema glume, samo rad i talent iz obitelji. To se povezalo i Nikola je morao uspjeti - zaključio je Nikša.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe