Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Bigfootu' nokaut nije dovoljan, sprda Overeema na Twitteru

None Foto: https://twitter.com/BigfootSilva 3

Silva je nakon pobjede na Twitter stavio fotomontažu. Na njoj je Overeemova glava na tijelu krokodila, a 'Bigfoot' ga drži na lancu. Nepotrebno provocira Overeema

Antonio Silva, poznatiji pod nadimkom 'Bigfoot', jako je dobar borac. No, to mu ne vrijedi previše kada u njemu nema sportskog duha. Dokazao je to najnovijom provokacijom - fotomontažom na Twitteru.

Na njoj je Overeemova glava na tijelu krokodila, a Silva ga drži na lancu.

- Tko je kralj Miamija?? - napisao je aludirajući na Alistaira Overeema koji trenira i živi u Miamiju.

Iako na 'presicama' uoči borbe nisu pokazivali međusobno poštovanje, to je sve dio showa koji ponekad ide uz UFC. Međutim, nakon nokauta je vikao na Overeema koji je bio u nesvijesti, što je nedopustivo. Samo dvije minute kasnije ga je grlio, a sada je ponovno pokazao koliko je licemjeran. 

Pobijedio je Fedora i sada Nizozemca, dakle, u oktogonu zna što radi, ali mogao bi poraditi na vještinama izvan njega.

Komentari (44)
  • Overeem je daleko najbahatiji borac današnjice koji apsolutno nikoga ne poštuje, napokon ga je netko dobro namlatio i sada mu se ruga na njegov način, Overeem je ovakve provokacije zaslužio. Uostalom pročitajte što je Mirko Filipović rekao o ovoj borbi i ovoj dvojici boraca.

    4. 2. 2013,   12:34
  • ko je autor ovog clanka???? alo stari, jel ti znas sta je Overeem pricao prije meca? jel znas kako se sprdao sa Silvom i kako ga je sve nazivao?

    4. 2. 2013,   12:45
  • Overeem je bahat za pop............ Pogledajte ovo http://youtu.be/cYezKRYhyyA

    4. 2. 2013,   20:46