Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bijesni hajdukovci su razbili vrata nakon poraza od Gorice

None Foto: Matija Habljak/PIXSELL

No, kako doznajemo, nije riječ o velikoj materijalnoj šteti i klub Gorica nije poduzeo nikakve radnje protiv toga. Još se ne zna tko je udario šakom po vratima...

Gorica je razbila Hajduk 3-0, a oni su razbili vrata!  Poraz nije baš najbolje sjeo igračima splitske momčadi. Svi su redom prolazili pored novinara, nitko nije htio dati izjavu.

A onda je zastao kapetan,  najmlađi, a primjer drugima. Domagoj Bradarić priznao je kako je njegova momčad bila jako loša.

- Nismo bili pravi, jednostavno, bio je to loš dan koji treba što prije zaboraviti. Još uvijek sve ključeve Europe držimo u svojim nogama.

Dok je on pričao, njegovi suigrači su iskalili svoj bijes na vratima od svlačionice.

DEBAKL BEZ DRAME Nitko u Gorici ne gubi kao 'bili' no Hajduk je najbliži Europi...

No, kako doznajemo, nije riječ o velikoj materijalnoj šteti i klub Gorica nije poduzeo nikakve radnje protiv toga. Još se ne zna tko je udario šakom po vratima.

Goričani su fantastičnom partijom došli Hajduku samo na bod zaostatka i ostali u igri za Europu. Iako su izgubili, nije ovo nikakav poseban debakl za Hajduk jer imaju najlakši raspored do kraja i plasman u Europu je u njihovim rukama. 

 

Komentari (182)
  • Izgubili sve dabogda

    27. 4. 2019,   20:56
  • Pobjeda protiv Rijeke je bila slučajna jer je Rijeka bila na 10% a hajdukovce odmah uhvatilo cigansko veselje pa ih se diglo u nebesa, ovo je prava slika Hajduka...

    27. 4. 2019,   20:59
  • igraći hajduka sve više postaju onaj sramotni dio torcide

    27. 4. 2019,   20:53