Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bila je glavni srpski adut, nije pomoglo: Kinezima SP 2020.

None Foto: YouTube 7

Svoj program u Monacu su prezentirali Srbi i Kinezi, u prostoriju je mogla ući delegacija od najviše šestero ljudi. Srbi s tim nisu imali problema, ali Kinezi, njih je došlo 60 pa ih je 54 ostalo pred vratima...

Ivana Španović pojavila se u haljini s motivima Beograda, bila je glavni srpski adut za dobivanje kandidature Svjetskog dvoranskog prvenstva 2020. godine. To i uspješna organizacija Europskog dvoranskog prvenstva 2017. godine trebalo je Srbiji donijeti i SP 2020. godine, ali IAAF je odlučio domaćinstvo dati kineskom Nanjingu. 

 

U Monaku. Cekamo odluku o dodeli svetskog dvoranskog prvenstva 2020. Drzite nam palceve. 🤞❤

Objavu dijeli Ivana Španović (@ivanaspanovic)

Delegacija srpskog saveza predvođena predsjednikom Veselinom Jevrosimovićem i aktualnom europskogm i svjetskom dvoranskom prvakinjom u skoku u dalj, Ivanom Španović, prezentirala je srpski program za domaćinstvo pred komisijom u Monacu.

Glavni protukandidat Srbiji bio je kineski Nanjin, a u sobu za prezentaciju moglo je ući šest ljudi. U Srbiji s tim nisu imali problema, ali Kinezi, e to je već druga priča. Njihova delegacija brojala je, ni manje ni više nego 60 ljudi pa je njih 54 ostalo pred vratima. 

Srbi su se nadali da će dobiti domaćinstvo nakon uspješne organizacije Europskog dvoranskog prvenstva ove godine i brojnih pohvala koje su dobili, ali ni to ni atraktivna Ivana Španović nije pomoglo. SP je otišao u ruke - Kinezima.

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL


 

Komentari (44)
  • Kad gledam slike,vidim samo da se fotografi baziraju na to kako da joj uvate muf!!! Nema tu S od sporta!!!

    26. 11. 2017,   14:37
  • sp u srbiji haha, pa to bi bila antireklama za atletiku da u toj vukoj... održavaju svjetsko prvenstvo

    26. 11. 2017,   14:47
  • Da se mene pita, ja bi ga dao Španovićki

    26. 11. 2017,   15:15