Obavijesti

Sport

Komentari 19

Bila je na rubu poraza u finalu, a onda je čula ovakav govor...

Bila je na rubu poraza u finalu, a onda je čula ovakav govor...
1

Kasatkina je bila potpuno deprimirana, gubila je 6-2 i 4-1 na domaćem terenu, a onda je do nje došao njezin trener, Belgijac Philippe De Haes i održao fantastičan govor...

VIDEO

Ruskinja Daria Kasatkina osvojila je WTA turnir iz Premier serije u Moskvi. U finalu je pobijedila Tunižanku Ons Jabeur 2-6, 7-6 i 6-4. No sredinom drugog seta takav rasplet nije se mogao predvidjeti.

Kasatkina je bila potpuno deprimirana, gubila je 6-2 i 4-1 na domaćem terenu, a onda je do nje došao njezin trener, Belgijac Philippe De Haes i održao fantastičan govor: 

- Još uvijek si u meču. Imaš deset minuta da pronađeš rješenje. O čemu razmišljaš? Nemoj mislit da nije moguće. Još uvijek si u igri, servirat ćeš. O čemu razmišljaš, što osjećaš, reci mi nešto konkretno - pokušao ju je 'probuditi' trener.

- Ona je predobra, a ja sam osramoćena - rezignirana je bila i dalje Kasatkina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Slušaj me, naći ćemo rješenje. Daj mi jedan cilj na servisu. Servirat ćeš samo 'kick' ili u tijelo. Ne serviraš na forhend. Ok? Reterni svi u sredinu i onda igraš samo na bekend - prenio joj je taktiku De Haes, a onda je rekao ono ključno, što ju je udrzmalo:

- Meč nije završen. Ako misliš da je završen, ti i ja mijenjamo poslove. Ja to ne želim, želim ostati i osvojiti titulu s tobom. To ćemo i napraviti. Svaki poen igrat ćeš isto, možeš ti to! Dokaži si da možeš se boriti do kraja. Prestani misliti da možeš izgubiti, blablabla... Mentalno, ovo je izazov tvoje karijere - ohrabrio ju je trener i poručio:

- Gledaj rezultat, gledaj situaciju, napravi to!

Kasatkina je izašla na teren, preokrenula rezultat u svoju korist i osvojila prvi naslov ove sezone, i to u svojoj domovini. Eto što znači imati sjajnog trenera...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu