Obavijesti

Sport

Komentari 4

'Bile smo bolje, izgubile smo zbog svojih glupih grešaka'

'Bile smo bolje, izgubile smo zbog svojih glupih grešaka'
1

Hrvatske rukometašice su jučer izgubile od Brazila nakon što su vodile 6 razlike u razigravanju od petog do osmog mjesta na SP-u i za 7. mjesto će igrati s Angolom

VIDEO

Hrvatksa ženska rukometna reprezentacija izgubila je u nevjerojatnoj utakmici protiv domaćina Brazila 32-31. Hrvatice su vodile čak šest razlike u prvom i pet razlike u drugom poluvremenu, no pred kraj utakmice Brazilke su napravile veliki preokret.

- Ne mogu reći da smo bili bolji jer smo izgubili, ali osjećaj je da smo bile bolje. No zbog svojih glupih grešaka u napadu i slabije obrane dozvolile smo davali ih šanse da istrče kontrei zbog te loše obrane smo im dale da dobiju utakmicu. Ma, neke stvari se nisu smjele dozvoliti - rekla je Dijana Jovetić nakon utakmice.

Iz riječi naših djevojaka dalo se uočiti veliko razočaranje, a i čini se kako ne funkcionira sve kako treba. Vidjelo se to u posljednjem napadu za izjednačenje koji smo igrali s dvije igračice više.

- Ne znam što se dogodilo. Vidjela sam rupu i utrčala na pivota, možda nisam trebala utrčati, no mislim da je i srednji (Tatari) mene morao vidjeti - dodala je Jovetić jasno dajući do znanja da se očito nije razumjela s Tatari.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Upravo je hrvatska kapetanica Miranda Tatari opet bila među boljim hrvatskim strijelcima sa četiri gola, no i ovaj put zahvaljujući brzopletim potezima i neprisiljenim pogreškama nije odvela Hrvatsku do pobjede. Baš je ona bacila posljednju loptu u aut i podsjetila na Kopljara u utakmici Zagreba i Barcelone.

- Ne znam ni sama što bih rekla, još mi je vruća glava. Umjesto da ih zgazimo do kraja, mi padnemo. Ideja je u zadnjem napadu bila da igramo s dva pivota, a Dijana je trebala ostati široko na krilu. Došlo je do nesporazuma, a akciju smo trebali završiti na desnoj strani. Dijana je bespotrebno utrčala na pivota, a ja sam bacila loptu u aut. Preuzimam odgovornost na sebe, no bio je to jednostavno nesporazum. Ma nije to razlog što smo izgubili, morali smo ih razbiti dok smo imali šest razlike - priča Tatari.

U hrvatskim glavam očito se nije dogodio onaj 'klik' o kojem je toliko pričao izbornik Canjuga. Hrvatska će tako na kraju igrati za sedmo mjesto protiv Angole, a susret je na rasporedu u nedjelju u 14.45 sati po hrvatskom vremenu. 

- A ništa, nadam se da ćemo dobiti Angolu i otići kući bar malo sretnije - zaključila je Jovetić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka