Obavijesti

Sport

Komentari 14

'Bili su bolji, ali ne znam što su radili tih zadnjih 20 sekundi...'

'Bili su bolji, ali ne znam što su radili tih zadnjih 20 sekundi...'
1

Tako je to. Mi nismo igrali najljepši rukomet na turnir, čak mislim da su Nijemci bolje igrali od nas danas, ali mi smo se borili i na kraju dobili nagradu, rekao je junak Francuske Nikola Karabatić

VIDEO

Odigrali smo odličnu utakmicu, cijela momčad je dala sve što je imala. Poslije smo odigrali prilično loše te zadnje dvije minute da bismo ponudili ovu neizvjesnost - rekao je kroz smijeh Nikola Karabatić nakon velike pobjede Francuske protiv Njemačke u utakmici za treće mjesto na Svjetskom rukometnom prvenstvu.

- Ne znam što su oni radili tih zadnjih 20 sekundi... Izgubili smo loptu dok sam još bio na klupi i u jednom trenutku su ju oni čudno izgubili. Ušao sam, pred sobom vidio samog njemačkog golmana i rekao sam to je to, moraš pucati.

Francuska se vratila nakon što je na poluvremenu gubila 13-9. Na početku drugog dijela napravila je 6-1 i u potpunosti preusmjerila susret. Na koncu, bronca je došla kao nagrada.

- Da, to je čarolija, puno je tu emocija. Ovakvi trenuci su ono za što svaki dan dajemo sebe na treningu. Jako sam sretan i jedva se čekam vratiti suigračima u svlačionicu.

Karabatić je prije Svjetskog prvenstva imao ozljedu i nije znao hoće li nastupiti. Pa čak i takav nezaliječen i spreman na pola, opet je bio junak francuske reprezentacije.

- Ma jako sam sretan što sam došao na prvenstvo i što sam bio u stanju voditi tim... Kada sam se u listopadu ozlijedio nisam se uopće nadao (nastupu na SP op.a.), samo sam se nadao da ću što brže moći igrati rukomet bez bolova. Zahvaljujem PSG-u što me pustio da dođem na prvenstvo.

Njemačka je kao jedan od domaćina mogla do medalje. No, ovoga puta nedostajalo je malo sreće.

- Tako je to. Mi nismo igrali najljepši rukomet na turnir, čak mislim da su Nijemci bolje igrali od nas danas, ali mi smo se borili i na kraju dobili nagradu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet
VELIKA AVANTURA

‘Švedski Kolumbo’: Prestao je igrati kako bi proputovao svijet

U SUBOTU IDE NA HRVATSKU Istražio sam svijet i sebe pa sam se vratio rukometu, kaže Kim Ekdal Du Rietz koji je u devet mjeseci prošao tridesetak država svih kontinenata

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom
U SUBOTU ZA PETO MJESTO

Kauboji složni: Dobiti Švedsku i završiti ovaj SP s osmijehom

Šveđane znamo, igrali smo s njima dvije prijateljske utakmice prošle godine. Dobili su nas u Splitu, sad im se želimo revanširati. Moramo pronaći snage i pobijediti za kraj, rekao je Lino Červar
Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...
RUKOMETNI MISTER

Vranković: Htjeli su me, ali u svijetu manekena ima svega...

Jakov Vranković nije tipičan rukometaš. Shvatio je da je dobro u životu imati i plan B. Zato je i uzeo knjige u ruke i završio Kineziološki fakultet, a stigao je i do natjecanja ljepote na kojemu je pobijedio