Obavijesti

Sport

Komentari 17

Bilić dobio crveni u derbiju: 'A takav sam... Moram se smiriti'

Bilić dobio crveni u derbiju: 'A takav sam... Moram se smiriti'
1

Uvijek kažem svoje mišljenje, isto kao što i drugi kažu kad komentiraju kako radim svoj posao. Nikad neću biti nepristojan, niti napadati osobno, rekao je Slaven Bilić nakon što je zaradio isključenje protiv Derbyja

VIDEO

Hrvatski reprezentativni vratar Simon Sluga branio je čitavu utakmicu za Luton Town koji je kao gost sa 3-1 (3-0) svladao Barnsley u susretu 6. kola engleske druge nogometne lige, dok je bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić isključen u završnici dvoboja njegova West Bromwich Albiona koji je na gostovanju kod Derby Countyja odigrao 1-1 (0-1).

Luton je pitanje pobjednika u Barnsleyu riješio u prvom poluvremenu golovima Butterfielda (2), Collinsa (5) i Cornicka (31), da bi strijelac jedinog gola za domaće bio Wilks (72).

Prvom pobjedom u sezoni Luton je skočio na 19. mjesto ljestvice s četiri boda, koliko ima i 22. Barnsley.

U Derbyju je domaćin poveo iz penala preko Waghorna (6-11m), ali isti igrač nije iskoristio drugi penal u završnici prvog poluvremena. Kazna je stigla pred kraj dvoboja kada je Zohore (84-11m) također s bijele točke poravnao na 1-1.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bilić je u 88. minuti dobio drugi žuti, odnosno crveni karton zbog protesta jer nije dosuđen udarac iz kuta za njegovu momčad.

- Takav sam. Moram se malo smiriti - rekao je Bilić pa nastavio:

- Uvijek kažem svoje mišljenje, isto kao što i drugi kažu kad komentiraju kako radim svoj posao. Nikad neću biti nepristojan, niti napadati osobno, ali stvarno mi nije jasno zašto ne mogu reći što mislim kad se ne radi o modnom vikendu u Londonu, nego o nečemu o čemu ovisi naš tjedan, naša utakmica, moj i vaš posao.

- Klub očekuje od mene da izrazim svoje mišljenje. Tko će ga izraziti nego trener? To je dio posla, ali moraš to napraviti na pristojan način.

Filip Krovinović odigrao je svih 90 minuta za WBA koji je osmi s devet bodova, dok je Derby 16. sa šest bodova.

Na vrhu je Leeds United sa 13 bodova, dva manje ima drugi Charlton Athletic.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu
Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet