Obavijesti

Sport

Komentari 36

Bilić: Ne želim nalaziti izlike, ali glavni sudac nas je pokrao

Bilić: Ne želim nalaziti izlike, ali glavni sudac nas je pokrao
1

Gurnuo ga je igrač West Hama, nije to namjerno napravio. Što se tiče navodnog penala na Payetu, on je simulirao, rekao je Van Gaal, a potpuno drugačiju priču ponudio je Slaven

VIDEO

Odigrali smo jako dobru utakmicu. Malo sam razočaran jer smo primili gol, trebali smo zadržati 1-0 i stvoriti još nekoliko šansi iz kontranapada. Bilo je tiho u svlačionici. Nisam prezadovoljan, ali idemo u dobrom smjeru, rekao je Slaven Bilić.

Njegov West Ham odigrao je 1-1 na gostovanju kod Manchester Uniteda u četvrtfinalu FA kupa. O posljednjem sudioniku polufinala na Wembleyju tako će odlučiti ponovljena utakmica ovih dvaju suparnika na Boleyn Groundu.

- Nemaju takvo samopouzdanje na strani kao kod kuće. Njihovim protivnicima teško je igrati pred 75.000 navijača i ovakvom atmosferom - istaknuo je Bilić i zaključio:

- Ponovljena utakmica bit će težak ispit, ali mislim da smo mi u prednosti jer imamo više vjere u sebe.

Nakon briljantnog slobodnjaka Dimitrija Payeta u 68. minuti, Manchester United izjednačio je golom Anthonyja Martiala sedam minuta prije kraja. No njemu je prethodio nedosuđeni faul Bastiana Schweinsteigera na golmanu "čekićara" Darrenu Randolphu.

I to nije bio jedina pogreška na štetu West Hama jer je prije toga Marcos Rojo srušio Payeta u šesnaestercu domaćih. Mogao je to biti penal, a dva gola prednosti United bi teško dostigao.

SPORNA SITUACIJA NA 4:02:

- Gurnuo ga je igrač West Hama, nije to namjerno napravio. Što se tiče navodnog penala na Payetu, on je simulirao. Možda ga je Rojo dodirnuo, ali nije mogao tako pasti - kazao je Louis van Gaal, trener Manchester Uniteda, i dodao:

- Pokazali smo fantastičan karakter i vratili se u utakmicu. Presretan sam zbog svojih igrača, a mislim da su i navijači uživali. Bio je ovo težak tjedan.

Bilić nije birao riječi analizirajući dvojbene odluke suca Martina Atkinsona.

- Sudac nas je pokrao za čisti penal. Ne želim jadikovati i upropastiti sve pričom o sucu, ali dvije ključne odluke išle su nam na štetu. Na Payetu je bio penal, Rojo mu je uklizao sa strane i nije bio ni blizu lopte. Osim toga, bio je očiti faul na Randolphu, sigurno bi došao do lopte - rekao je Slaven.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao