Obavijesti

Sport

Komentari 56

Bilić u reprezentaciju pozvao Badelja, Šimu Vrsaljka i Lakića

Bilić u reprezentaciju pozvao Badelja, Šimu Vrsaljka i Lakića
1

Za kvalifikacijski susret protiv Malte 17. studenog, izbornik Slaven Bilić objavio je popis igrača. Među njima našli su se Milan Badelj, Srđan Lakić i Šime Vrsaljko

VIDEO


Za kvalifikacijski susret protiv Malte 17. studenog, izbornik Slaven Bilić objavio je popis igrača. Među njima našli su se po Dinamovi mladi igrači Milan Badelj i Šime Vrsaljko, vratio se i Nikola Kalinić, a ovdje je i Srđan Lakić, jedan od najboljih strijelaca ovogodišnje Bundeslige i prvi 'topnik' Kaiserslauterna.

- Aljoša Asanović i ja znamo ga još iz mlade reprezentacije. Bio je s nama u utakmici protiv Jugoslavije. Sam je sebi ispisao pozivnicu golovima u Kaiserslauternu. I prošle godine je bio glavni napadač tamo - rekao je Bilć o novom napadaču u dresu 'kockastih'. 

Novi igrač je mladi desni bek Dinama Šime Vrsaljko. 'Modra' zvijezda u usponu zainteresirala je klubove diljem Europe i izbornik ga nije mogao ostaviti po strani.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Šime je napravio pravu malu eksploziju, izuzetan je potencijal, a igra na poziciji gdje smo dobri, ali nam i fali igrača - kaže Slaven o mladom Vrsaljku.

- Neki su pozvani zbog pozicija na kojima igraju, Vukojević je kartoniran i Badelj bi mogao popuniti tu poziciju. Kalinić je već bio s nama, a ti koji su sada pozvani u budućnosti bi mogli biti nositelji reprezentacije - uvjeren je izbornik.

U odnosu na prošle kvalifikacijske utakmice novi napadači u A vrsti su Lakić i Kalinić. Kumovale su tome teška ozljeda Ivice Olića i problemi Ivana Klasnića u Engleskoj.

- Olić je veliki hendikep, najveći koji nas je mogao zadesiti. Pričao sam s njim, imao je velikih problema s tim koljenom, svaki trening se bojao da neće izdržati. Ma, ovo je ustvari najbolje za sve nas, četiri mjeseca će brzo proći i vratit će se bolji no ikad.

Popis za Maltu

GOLMANI: Runje, Pletikosa

OBRANA: Srna, Strinić, Vrsaljko, Ćorluka, Šimunić, Schildenfeld, J. Buljat

VEZA: Dujmović, Badelj, Modrić, Rakitić, Kranjčar, Pranjić, Iličević

NAPAD: Mandžukić, Eduardo, Petrić, Bilić, Kalinić, Lakić

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša
LJUBAV NEMA GRANICA

Realov megatalent ima bizarni ugovor s djevojkom: Određuje što smije raditi i kako se ponaša

Endrick i njegova djevojka obavezno moraju reći jednom drugom "volim te" u svakoj situaciji. Tu su i neke druge klauzule koje bi se trebale pobrinuti kako će ovom tinejdžeru uvijek prave stvari ostati prioritet
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu