Obavijesti

Sport

Komentari 17

Bilić vodi Jurčevića: U Turskoj za Asanovića nema mjesta...

Bilić vodi Jurčevića: U Turskoj za  Asanovića nema mjesta...
1

Slaven Bilić je potpisao trogodišnji ugovor s Bešiktašem. U Istanbul smije dovesti dva suradnika, izabrao je Nikolu Jurčevića i Miljenka Raka, a Asanovića otpisao

VIDEO

Slaven me je nazvao prije dva dana. Kod mene se raspitivao o stanju u Bešiktašu. Rekao sam mu da mora puno toga promijeniti i da mora dovesti nekoliko novih igrača, rekao nam je Robert Prosinečki.

Žuti je na odmoru u Turskoj, uskoro počinje pripreme s Kayserisporom. Baš je Prosinečki bio prvi izbor Bešiktaša, a u Istanbulu je na kraju završio jedan od njegovih najboljih prijatelja.

- Super što Bilić stiže u Tursku. Baš sam sretan zbog toga. Mislim da je to sjajna stvar za njega. Odmah je nakon Lokomotiva dobio posao u velikom klubu. Vjerujem da će ovdje pokazati svoje znanje i da će dići Bešiktaš - kaže Žuti.

Bešiktaš je zbog namještanja izbačen iz Europe, a na njegovo mjesto došao je baš Kayserispor. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Možda je Slavenu bolje da u prvoj sezoni ima samo domaća natjecanja. Tako će lakše posložiti momčad. Naš međusobni derbi? Bit će jako zanimljivo, ali ipak ima do toga još - završio je Prosinečki.     

Bilić je potpisao trogodišnji ugovor, a čeka se službeno predstavljanje. U Istanbul će povesti dva suradnika, Nikolu Jurčevića i Miljenka Raka. U Turskoj nema mjesta za Asanovića i ostale suradnike koje je sa sobom poveo u Moskvu. Hrvati su imali puno uspjeha u Istanbulu. Marijan Mrmić dvije je godine branio za Bešiktaš. Dobro zna što čeka Bilića.

- Na svaki će mu trening dolaziti najmanje 40 novinara. A navijači bi mijenjali naslov u Ligi prvaka za naslov turskog prvaka. Najvažnije im je da su ispred Galatasaraya i Fenera - govori Mrmić i nastavlja:

- Sjećam se da smo bili u rezultatskoj krizi, a navijači su nam upali u kamp. Tek smo uz policijsku pratnju s autima napustili kamp.

Otto Barić je prije 15-ak godina sjedio na klupi Fenerbahčea. Za Slavena Bilića koji dolazi u Tursku ima savjet:

- Najbitnije je raditi i puno ne govoriti. Trebat će puno sreće. Valjda će se snaći.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka