Obavijesti

Sport

Komentari 0

Bilić: Zadovoljan sam, možemo igrati sa svima

Bilić: Zadovoljan sam, možemo igrati sa svima
1

Poštujemo svaku od momčadi u našoj skupini, ali se ne bojimo nikoga. Ako se dobro pripremimo možemo otići daleko, rekao Bilić nakon ždrijeba

VIDEO

Hrvatski izbornik Slaven Bilić vrlo je zadovoljan ždrijebom skupina. Hrvatska je u skupini s Austrijom, Poljskom  i Njemačkom.
- Već prije sam govorio da nema lakih skupina, pa tako ni našu neću okarakterizirati lakom. Sretan sam ždrijebom, ali bio bih sretan i bilo kojim drugim ishodom. Poštujemo svaku od momčadi u našoj skupini, ali se ne bojimo nikoga. Ako se dobro pripremimo možemo otići daleko. Vrlo cijenimo Njemačku, ali Hrvatska ima skupinu vrlo dobrih igrača i može ravnopravno igrati protiv bilo koje europske reprezentacije.
Austrijski izbornik Josef Hickersberger smatra da su mogli protći puno lošije.
- Sveukupno, zadovoljan sam ždrijebom, mogli smo proći puno lošije. Njemačka je favorit kao i uvijek, a i Poljska i Hrvatska zasigurno računaju na prolazak. Uvijek sam smatrao da je bolje protiv Njemačke igrati što kasnije, no bio bih sretniji da u prvoj utakmici igramo protiv Poljske, a ne Hrvatske. Protiv Hrvata u posljednje vrijeme imamo nekoliko loših rezultata.
Glavni strateg njemačke momčadi Joachim Löw naslijedio je na klupi Jürgena Klinsmanna, koji je s Njemačkom na SP-u 2006. osvijio broncu. Löw misli da "elf" ima dobre izglede za prolaz u četvtrfinale.
- Drago mi je da nismo u skupini C, jer su sve skupine osim te dobro izbalansirane, tako da možemo biti zadovoljni ždrijebom. Imamo dobre izglede za prolazak u četvrtfinale. Hrvatska je u kvalifikacijama izbacila Englesku što znači da je vrlo jaka, dok Poljsku dobro poznajemo jer smo protiv nje igrali i u skupini na Svjetskom prvenstvu lani. Također, drago mi je da ćemo igrati protiv domaćina Austrije gdje sam proveo dobar dio svoje igračke karijere. Bez obzira što ćemo igrati na Euru i dalje imamo u planu u veljači odigrati prijateljsku utakmicu s Austrijom.
Izbornik Poljske Leo Beenhakker je rekao nakon ždrijeba da je skupina vrlo interesantna.
- Uvijek je zadovoljstvo igrati sa domaćinom prvenstva, Njemačka je jedna od najboljih reprezentacija svijeta, a Hrvatska je momčad budućnosti koja je sjajno odigrala kvalifikacije. Igramo prvo sa Njemačkom koja je favorit, ali sve je moguće. U našoj skupini će sigurno biti iznenađenja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu