Obavijesti

Sport

Komentari 10

'Bilo je diktatora u klubovima, ali nitko nije kao Dražen Medić'

'Bilo je diktatora u klubovima, ali nitko nije kao Dražen Medić'
1

OČAJ U ULICI PJESNIKA Bivši hrvatski prvak na putu je prema trećoj ligi, igrači napuštaju klub, navijača nema na tribinama, a svi smatraju da je krivac za to jedan čovjek - Dražen Medić

VIDEO

Potpuni debilizam. Medić sve mijenja, igrače, trenere, grb... Ovaj grb nije moj, potjerao me sa stadiona, horor odnos prema igračima i navijačima, počeo je Davorin Bogović, legendarni navijač Zagreba i rock pjevač.

U srpnju 1973. Zagreb je u Maksimiru igrao kvalifikacije za prvu ligu protiv Osijeka, a na stadionu je bilo rekordnih 64.000 gledatelja.

- Ono što se događalo nakon utakmice u gradu bilo je nestvarno. Nezapamćeno, ne znam hoće li se ikada to u Zagrebu ponoviti - rekao je Mladen Pušelj, bivši igrač Zagreba.

'Diktator bez imalo stila'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

To su bili blistavi dani Zagreba, a vrh je bio naslov 2002.

Danas klub tone prema trećoj ligi, sedam igrača napustilo je klub, navijača nema... Neke od najvećih legendi kluba ne žele razgovarati. Razlog? Imaju naznake da bi se za nekoliko dana trebalo dogoditi nešto pozitivno, da kreće put prema, kako kažu, ozdravljenju kluba.

- Dražen Medić je apsolutni krivac i mora otići. Znalo je u klubovima biti diktatora, ali oni su imali barem malo stila, barem neki mininalni način ponašanja, Medić nema ni to, on se tuče s igračima. Prvo je rastjerao navijače, a sad je krenuo i igrače. Jedina logika zašto se ovako urušava je građevinski lobi jer inače ovo nije normalno, nevjerojatno da bivši prvak ovako završi - smatra Bogović.

Klub tone prema trećoj ligi

Razočarani su i bivši igrači Zagreba, koji su osvojili jedini naslov u povijesti, onaj 2002.

- Vjerujem da će krivci odgovarati. Meni je Medić bio predsjednik i nemam primjedbi, ali sad kad je uzeo sve pod svoje, rezultati govore o kompetenciji. Tužan sam, svaki Zagrepčanin voli Zagreb i Dinamo, tako i ja. To je moj klub, s njim sam bio prvak, zato mi je još i teže... Situacija je katastrofalna, klub tone sve dublje. Nadam da neće ispasti u treću ligu, mjesto im je u prvoj ligi, ali bojim se... - kaže Hrvoje Štrok.

Klub je dotaknuo dno, a kad je tako, može se u jednom smjeru - prema gore. Legende kluba tvrde da hoće - za koji dan.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu