Obavijesti

Sport

Komentari 13

'Bilo je interesa iz Hrvatske, ali želio sam igrati za Španjolsku'

'Bilo je interesa iz Hrvatske, ali želio sam igrati za Španjolsku'
1

Dani Olmo premijerno je pozvan u seniorsku reprezentaciju Španjolske, a već je na prvom okupljanju bio na konferenciji za novinare. Kao i uvijek, Dani je bio odmjeren i jasan u svom izlaganju

VIDEO

Malo je daleko, ali moj cilj je nastup za Španjolsku na Europskom prvenstvu. Radim svaki dan da budem što bolji i nastavit ću raditi da dobijem i tu šansu, poručio je Dani Olmo (21) koji bi protiv Malte i Rumunjske po prvi puta trebao zaigrati u dresu španjolske A reprezentacije.

Pokretanje videa...

01:28

Dinamov Dani Olmo (21) za poziv u reprezentaciju saznao je na treningu od Nenada Bjelice. Prvo se pokušao našaliti sa suigračima kako se radi o tome da će postati otac, ali 'Bjelko' je tada svima obznanio o čemu je stvarno riječ.

- Trener nas je okupio na centru i svima rekao novosti. Nisam to očekivao i bilo je jako lijepo. Suigrači su mi čestitali, bio je to poseban trenutak za mene. Stvarno sam to želio - objasnio je Olmo.

SPAIN v MONTENEGRO. EUROPEAN UNDER-21 CHAMPIONSHIP 2021. GROUP 6. QUALIFYING ROUND.

On je prvi igrač nakon Cesca Fabregasa koji je došao do mjesta u seniorskoj reprezentaciji bez da je zaigrao u Španjolskoj na seniorskoj razini.

- Kad sam krenuo u Hrvatsku, cilj je bio postati dobar nogometaš. Naravno da je unutar toga bio i cilj biti reprezentativac. Isprva nije bilo lako, ali s radom i trudom sve sam postigao. Početak je bio težak kao i uvijek, ali naporno sam trenirao i došao do ovog. Igrao sam dobro u Dinamu i mladoj reprezentaciji - to je razlog zašto sam ovdje.

Dani Olmo attends the press conference previous to Spanish National Team of Football vs Malta and Romania

Bilo je spominjanja kako bi Olmo mogao zaigrati za 'vatrene', ali na kraju od svega toga nije bilo ništa. Ipak je odlučio kako će se boriti za 'furiju'.

- Da, bilo je interesa iz Hrvatske, ali moja je namjera bila zaigrati za Španjolsku. Na kraju sam u tome i uspio. Dečki su me dobro prihvatili i dočekali raširenih ruku - zaključio je veznjak Dinama.

Dinamov dragulj ima 14 nastupa za U21 selekciju Španjolske, a zabio je šest golova. Svoj bi premijerni nastup u dresu seniorske reprezentacije mogao imati na utakmici kvalifikacija za Euro 2020. protiv Malte ili Rumunjske, a njegova je reprezentacija već i matematički osigurala nastup na Euru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom