Obavijesti

Sport

Komentari 6

'Bilo mi je jako lijepo kada je Ronaldo igrao u Španjolskoj'

'Bilo mi je jako lijepo kada je Ronaldo igrao u Španjolskoj'
1

Točno je, Barcelona mi je nudila doživotni ugovor, ali sam odbio jer se ne želim tako vezati. Želim igrati dobro i ostati ovdje cijeli život i možda je taj ugovor dobar s financijskog aspekta, kaže Messi...

VIDEO

Rivalstvo između Cristiana Ronalda i Lea Messija je nešto posebno. Punih devet godina natjecali su se jedan protiv drugog, ali to se sve prekinulo nakon što je Portugalac otišao u Juventus.

Moramo jednostavno biti zahvalni što imamo njih dvojicu jer pitanje je kada ćemo opet gledati takve nogometaše koji jedan drugog tjeraju do krajnjih granica. Obojica su priznali da su jedan drugome bili motivacija tijekom cijele karijere i El Clasico je s njima dobio posebno značenje. Nadrealno je koliko su toga osvojili, a njihov nevjerojatni niz osvajanja Zlatne lopte prekinuo je tek Luka Modrić 2018. godine. 

Barcelona v Manchester United - UEFA Champions League - Quarter Final - Second Leg - Camp Nou

Moramo priznati, derbi Barcelone i Reala nije baš kao što je to nekada bio, a to je priznao i sam Leo Messi.

- Čudno je otkako je otišao. Bilo je jako lijepo dok je igrao u La Ligi pa su i utakmice protiv Reala bile posebne i izazovnije - priznao je Argentinac u razgovoru za radio Metro. 

Nakon što je otišao u Italiju, novinari su priupitali Ronalda jel' mu fali Leo, no Portugalac je bio malo oštar.

- Ne. Ja sam igrao u Engleskoj, Španjolskoj, Italiji i Portugalu. Osvojio sam naslov s reprezentacijom. On se cijelu karijeru nije mrdnuo iz Barcelone i Španjolske. Tako da možda on više treba mene. Život je izazov i ja volim izazove. Volio bih da Messi napravi ono što sam napravio ja i da prihvati izazov. Pozivam ga da dođe u Italiju.

Internazionale v Juventus - Serie A - Giuseppe Meazza

To je Ronaldovo mišljenje, no vratimo se mi na Messija koji je progovorio o tome zašto je odbio potpisati doživotni ugovor s Barcom.

- Točno je, Barcelona mi je nudila doživotni ugovor, ali sam odbio jer se ne želim tako vezati. Želim igrati dobro i ostati ovdje cijeli život i možda je taj ugovor dobar s financijskog aspekta, ali ne razmišljam na taj način. Želim pružiti sve od sebe i osvajati još trofeja s Barcelonom - kaže omaleni čarobnjak.

Neymar se trebao ovo ljeto vratiti u Kataloniju, ali Barcelona i PSG nisu se mogli dogovoriti oko odštete- Parižani su tražili 225 milijuna eura, a to bi za Španjolce bio pucanj u nogu obzirom na to koliko bi još morali izdvojiti za plaću. Unatoč razdvojenosti, Messi kaže da je i dalje dobar s Neymarom.

Ligue 1 - Bordeaux v Paris St Germain

- Da, često razgovaramo i u grupi smo na WhatsAppu sa Suarezom. Ipak, njegov povratak je jako kompliciran jer ga mnogi navijači i članovi kluba ne žele - priznao je jedan od najboljih nogometaša u povijesti. 

El Clasico odgođen

Spomenimo i da je Odbor za natjecanje Španjolskog nogometnog saveza u petak, "zbog više sile" uzrokovane prosvjedima zagovornika nezavisnosti Katalonije, odlučio odgoditi najveći španjolski derbi.

Priopćio je kako se Barcelona i Real Madrid do ponedjeljka moraju dogovoriti o novom datumu utakmice na stadionu Camp Nou ili će Odbor za natjecanje odrediti datum.

Real Madrid se još uvijek nije oglasio oko predloženog datuma. Njegov trener Zinedine Zidane rekao je u petak na konferenciji za medije u Madridu kako su on i njegovi igrači spremni igrati gdje i kada im kažu.

U Barceloni peti dan traju ulični prosvjedi nakon što je u ponedjeljak Vrhovni sud osudio devetero katalonskih dužnosnika na zatvorske kazne od 9 do 13 godine zbog organiziranja referenduma o nezavisnosti 2017. godine kojeg je bio zabranio ustavni sud i posljedičnog proglašenja republike Katalonije. Osuđeni su zbog poticanja stanovništva na ustanak i trošenja javnog novca za organiziranje zabranjenog referenduma.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe