Obavijesti

Sport

Komentari 17

'Bio je s mojom prijateljicom, a htio mi je i sestru u krevetu...'

'Bio je s mojom prijateljicom, a htio mi je i sestru u krevetu...'
8

Žao mi je što nije ovdje da gleda svog sina, ali tu ne mogu ništa, to je bio njegov izbor. Bocu je volio više od života, rekla je Angie Best, supruga jedne od nogometnih legendi Manchester Uniteda, Georgea Besta

VIDEO

Pokušao je dva puta ići na rehabilitaciju, ali je to bilo poptuno beskorisno. Sve što je učinio tamo, bio je seks s jednom ženom koja se također liječila, otkrila je supruga Georgea Besta u ispovijesti za Daily Mail.

POGLEDAJTE VIDEO: #zajedno24sata

Pokretanje videa...

00:33

Angie Best (67), bivša manekenka, Playboyeva zečica prošla je turbulentan život sa zvijezdom Manchester Uniteda. George je umro prije 15 godina, a prije tih 15 godina na njegovom sprovodu se pojavilo 100.000 ljudi. Sto tisuća. No, kako i ne bi kad je, osim sjajnih partija na terenu davao i nevjerojatnu životnu priču što medijima, što svojim najbližima, suigračima, trenerima... 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Znao je pobjeći iz klinike i za to vrijeme spavati s mojom najboljom prijateljicom, a pokušao je i moju sestru odvući u krevet - priznala je Angie, koja se trudila spasiti ga od života prepunog alkohola i žena.

- Žene me nisu podnosile jer sam im 'ukrala' njihovog Georgea, a muškarci su me mrzili jer sam ga pokušala odgovoriti od toga da se zabavlja s njima- misli Angie koju je George jednom ostavio radi dvotjednog partijanja sa sinom Calumom koji je tada bio star tek tri tjedna.

- Cijeli dan i cijelu noć sam gledala kroz prozor i pitala se je li dobro, hoće li se vratiti, gdje je.

Slavko Midžor

Uzaludni pokušaji spasa

Dok su George i ona bili 'Beckhamovi 70-ih', Angie sada vodi poprilično miran i idiličan život s Markom Millerom, svojim novim partnerom i bivšim profesionalnim hokejašem. 

- Svako jutro bih ga tjerala da uzima tablete, koje pomiješane s alkoholom izazivaju mučninu i povraćanje. Morala sam provjeravati dali ih je stvarno progutao ili nije, no često sam ih otkrivala i tjednima kasnije u džepovima traperica - kaže, ali ipak ističe:

- Niste si mogli pomoći. Morali ste voljeti Georgea. Svi su ga voljeli. Bio je toliko sladak, divan, pun ljubavi, ali nisam imala pojma što ću s njim dobiti u braku.

- U ranim 70-ima nitko od nas nije imao ideju što je ovisnost. Mislila sam da Georgeu samo treba netko tko će mu prati rublje, skuhati neki fini obrok i pružiti mu ugodan dom u koji će se vratiti - prisjeća se bivša supruga legendarnog nogometaša. 

Slavko Midžor

'On nije htio biti izliječen'

Nakon tri godine braka živjeli su odvojeno, a poslije pet su se razveli.

- Nikada nisam htjela odustati od njega. Uvijek sam mislila: Ok, mora postojati način da ovo riješimo. Ali nije ga bilo. Nikada ga nismo našli jer, ono što sada shvaćam je da George nikada nije htio biti izliječen. Bolovao je od depresije, ali u to doba mi nismo znali što je to - priznala je.

- Žao mi je što nije ovdje da gleda svog sina, ali tu ne mogu ništa, to je bio njegov izbor. Bocu je volio više od života - izjavila je na kraju Angie, koja radi kao osobni trener slavnih.

 

Slavko Midžor
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram
Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska