Obavijesti

Sport

Komentari 8

'Bio sam šokiran. Nisam se znao nositi sa zvižducima...'

'Bio sam šokiran. Nisam se znao nositi sa zvižducima...'
2

To je sjajna stvar za klub, mislim da je on pravi pobjednik. Tottenham želi osvajati trofeje i mislim da nema boljeg partnerstva od Mourinha i Spursa, rekao je Gareth Bale...

VIDEO

Velšanin Gareth Bale prošao je pravi brodolom u samo nekoliko mjeseci. Na ljeto je bio na korak od odlaska iz Reala, tijekom jeseni su ga navijači opet zavoljeli zbog odličnih igara, a onda je sve pokvario u studenom kada je njegova reprezentacija pobijedila Mađare i osigurala plasman na Euro. Bale se tada uslikao sa zastavom na kojoj je pisalo 'Wales, golf, Real, tim redom', što je posebno naljutilo navijače kraljevskog kluba.

Pokretanje videa...

00:13

'Nezahvalan. Pogubljen. i bez poštovanja... Tim redom', odgovorili su mu urednici španjolskog lista Marca. Ako stvari krenu na bolje, Bale kao da se potrudi da sve pokvari.

Velšanin je u razgovoru za via.football.london otkrio smetaju li ga zvižduci, kao i kako se bori s nezadovoljnim navijačima.

- Prvi put kada sam čuo zvižduke bio sam šokiran. Nisam znao kako se nositi s tim. Ali što sam sve stariji, to mi se dogodilo možda još dva ili tri puta i naučiš se nositi s tim. Sada samo slegnem ramenima. Očito moram nastaviti raditi marljivo i dokazivati navijačima što mogu. Tu zvižduci kad tad stanu i nastaviš normalno sa svojim životom - rekao je Bale. 

Mauro Pochettino napustio je Tottenham nakon pet godina, a njega je zamijenio Jose Mourinho. Velšanin smatra kako je to pravi potez za njegovu momčad.

REAL MADRID-CELTA 16-17

- To je sjajna stvar za klub, mislim da je on pravi pobjednik. Tottenham želi osvajati trofeje i mislim da nema boljeg partnerstva od Mourinha i Spursa na putu ka osvajanju trofeja.

Navijači su pomalo zaboravili na Baleov potez što je odlična stvar za njega jer se sad može usredotočiti na svoje igre. Na ljeto nije bio baš u bajnim odnosima sa Zidaneom, bilo je pitanje kada će napustiti klub, ali na kraju je ostao i ispalo je kao jako dobar potez. Zabio je samo dva gola, ali s predstavama na terenu je polako počeo podsjećati na početne godine u Madridu kada je briljirao. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani