Obavijesti

Sport

Komentari 8

Bišćan: Fali kvalitete, limitirani smo, ali nemam što zamjeriti...

Bišćan: Fali kvalitete, limitirani smo, ali nemam što zamjeriti...
1

Dali smo sve što smo mogli, pokušali smo najbolje što smo mogli i moram čestitati dečkima na europskoj priči. Bili smo blizu maksimuma, rekao je Igor Bišćan nakon ispadanja Rijeke iz Europe

VIDEO

Europski nogomet ni ove se jeseni neće igrati na Rujevici, a trener Igor Bišćan svjestan da je u Europsku ligu prošla bolja momčad, no Genta se moglo slomiti. Završilo je 1-1, Puljićev gol u 31. minuti poništio je Igor Piastun samo minutu poslije.

- Nemam ja tu što puno zamjeriti svojim dečkima, dali su maksimum. Za toliko su oni bolji, kvalitetniji. Da nismo primili odmah gol, šanse bi nam bile veće. Da smo barem do poluvremena izdržali, sigurno bi to puno pomoglo - rekao je Bišćan i dodao:

- Nije bilo vremena ni da se destabliziraju da bi iskoristili nervozu. Vratio se egal i znali smo da će biti jako teško kako će kopnuti energija, i nervoza, nismo puno toga mogli pripremiti i nismo imali ozbiljniju situaciju da bismo zabili gol. Oni su u europskoj priči dali maksimalno, od četiri utakmice tri i pol odigrali smo jako dobro, taj drugi dio u Belgiji koštao nas je plasmana u Europsku ligu.

'Možemo biti ponosni, napravili smo sve moguće, ipak su bolji'
'Možemo biti ponosni, napravili smo sve moguće, ipak su bolji'

U ranoj fazi utakmice ozlijedio se Antonio Čolak, napadač sa širega reprezentativnog popisa, a njegova zamjena Puljić zabio je gol. A Čolakova ozljeda nije prva u riječkom kadru ove sezone.

- To je tako. Izgleda da nismo završili s pehovima. Ali u redu, Puljić je zabio lijep gol i nismo puno izgubili za ovu utakmicu, ovisno o ozbiljnosti ozljede vidit ćemo što će biti dalje. Fali nam kvalitete da bismo bili konkurentni i mogli prelomiti protivnika kad smo došli u vodstvo. Da smo im dali šanse da se ponude, možda bi na koncu drugačije završilo - kaže Bišćan.

Nakon poraza u Belgiji, puna Rujevica nadala se preokretu, a igrači su djelovali odlučno da mogu okrenuti Gent. No gol za 1-1 sve je poremetio.

Čestitke, Rijeko! Nije se moglo i preko pehova i preko favorita
Čestitke, Rijeko! Nije se moglo i preko pehova i preko favorita

- Pripremali smo se i vjerovali. Momčad smo koja je u kontinuitetu pokazivala da može izvući ovakve utakmice i nadoknaditi razliku u kvaliteti mentalitetom, karakterom i borbenošću. Nismo imali pravo primiti gol, posebno drugi. Kod 1-1 nije bilo isto kao 0-0 i jedan dio prvog dijela proveli smo oprezno, u pokušajima da dođemo u vodstvo. Ali to je normalno protiv ovakve momčadi. Dali smo sve što smo mogli, pokušali smo najbolje što smo mogli i moram čestitati dečkima na europskoj priči. Bili smo blizu maksimuma - kazao je Igor Bišćan za Arena Sport i o problemima u napadu poručio:

- Limitirani smo. Alex nije u najboljem stanju, a Puljić se bori.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića