Obavijesti

Sport

Komentari 0

Bišćan: Imam li više zdravih ili ozlijeđenih? Otprilike pola-pola

Bišćan: Imam li više zdravih ili ozlijeđenih? Otprilike pola-pola
2

Na Rujevici se danas razgovaralo i bez spominjanja Kine i Top International Engineeringa. Tema: teren, lopta i nogomet. Bišćan i Kvržić najavili su subotnju uvertiru za polufinale Kupa s Interom

VIDEO

Rijeku u deset dana čekaju dvije utakmice sa Interom. Subotnja ligaška na Rujevici pa polufinale Kupa u Zaprešiću. Ova prva Riječanima dolazi nakon poraza u Gorici kojeg se baš i nije pretjerano detaljno analiziralo.... Zbog uštede vremena.

- Nismo raščlanjivali svaku pogrešku jer toliko toga nije valjalo da bi nam previše vremena trebalo da sve prođemo - priča šef Igor Bišćan pa na pitanje 'Imate li više igrača na treningu ili u rubrici izostanaka' odgovara:

- A tu su negdje, otprilike pola-pola... Ali što sad? Ionako to već toliko dugo traje da više i nije zanimljivo. Gorgon, Pavelić, Raspopović, Lončar, Velkovski, Tomečak, Punčec, Vuk... Mnogih nema, ali obveza osvajanja bodova ostaje. Moramo isprati gorčinu poraza iz prošlog kola. U kakvom sastavu, vidjet ću sutra, ali tko god igrao igrat će na pobjedu.

Bišćan je odgovorio i na pitanje hoće li oporavkom Čolaka golgeterski sve raspoloženiji Puljić opet u vezu, na mjesto ofenzivnog razigravača umjesto Gorgona:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

Bišćan prije Intera 00:22

U odsutnosti Gorgona (operirao gležanj, za njega je sezona gotova, a ističe mu i ugovor) vrpcu će oko ruke opet staviti sjajni desni bočni Kvržić:

- Inter je opasan, u to nema nikakve dvojbe, ali jednako tako nije upitno ni da smo na Rujevici mi gazde i da ako odigramo kako znamo onda povratak pobjedama i osvajanje nova tri boda ne bi smjeli doći u pitanje. Jesam li 'bek' ili 'krilo'? Za Rijeku: što god treba - rekao je ljubimac riječkih navijača, Zoran Kvržić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto
ZBOG JEDNOG PRAVILA

Golman Aston Ville dobio dva žuta, ali nije i crveni. Evo zašto

Emiliano Martinez opet je oduševio. Obranio je dva jedanaesterca, baš kao u finalu SP-a i odveo Aston Villu u polufinale Konferencijske lige. No, da nema jednog pravila, možda ga ni ne bi bilo na golu