Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bišćan: Odmorio sam Pavičića, ali bila je to ipak loša ideja...

None Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Drago mi je da se konačno sve složilo i da dođe utakmica u kojoj krene sve kako treba. Mislim da je momčad danas reagirala na najbolji način i pustila kočnice i zahvalan sam na tomu što su danas pokazali, rekao je Oreščanin

Čestitam Hajduku, bili su bolji, što drugo reći nakon ovakvog rezultata i dojma koji smo ostavili. Od prve minute smo sami usmjerili utakmicu u smjer u kojem je otišla. Ulazili smo iz greške u grešku, oni su se nametnuli i stvarali nam puno problema i bilo je neminovno da ćemo biti uvjerljivo poraženi, rekao je Igor Bišćan nakon uvjerljivog poraza od Hajduka 4-0 na Poljudu.

Kao da ste u najavi utakmice ovo predvidjeli?

- Hajduk je podigao igru na razinu koju nam je u ovom trenutku jako teško pratiti. Ako nam više igrača podbaci, i rani gol nas izbaci iz takta, onda je to ovako, loše s naše strane. Ovo treba zaboraviti, zapravo ne zaboraviti, nego izvući pouke. Ako se plasiramo u Europu, a nadam se da hoćemo, onda ćemo već u ranim fazama natjecanja morati igrati sličan nogomet na gostujućim terenima kao ovdje na Poljudu, i ovo nam je bio zapravo pokazatelj gdje smo.

Može li vam se dogoditi da vam Mišković kaže da niste više trener?

- To je pitanje za predsjednika.

Je li vas 7-0 protiv Intera malo prebacilo?

- Nije to razlog poraza, shvatili su igrači moju poruku da je Hajduk drugačiji protivnik. Nije to razlog.

- Nemamo baš puno izbora u smislu nekih rotacija, Domagoj (Pavičić) ima problema s nekim stvarima koje vuče već duže vrijeme, pa sam procijenio da nije loša prilika da ga odmorim, ali znao sam da će to utjecati na našu igru, da će nam faliti ta kreativa. Nije se dobro pokazala ta moja ideja. Moramo pobijediti Rudeš, nadam se da ćemo ostati svi na broju pa će biti lakše - rekao je za Arenasport odmah nakon poraza trener Rijeke.

 

 

Komentari (18)
  • Odmorio si ti pimp...k moj,sjedio je na klupi 90 minuta na dva metra od tebe ,koji qnjurac imaš u glavi,mozak ili paperje,trebao si ga odmarati protiv Intera(bez uvrjede za njihove navijače)

    20. 4. 2019,   21:18
  • Ne sjećam se kad sam zadnji puta gledao ovako lošu Rijeku. Niti igre, niti akcije, niti šanse...

    20. 4. 2019,   21:17
  • Nakon toliko godina moralo se hajduku okrenuti kad tad

    20. 4. 2019,   21:14