Obavijesti

Sport

Komentari 6

Bišćan s klincima ide na Poljud, Rijeka bez osmorice ozlijeđenih

Bišćan s klincima ide na Poljud, Rijeka bez osmorice ozlijeđenih
3

Rijeka na Poljudu nije izgubila sedam i pol godina. U subotu će biti bez Gorgona, Raspopovića, Pavelića, Mamića, Velkovskog, Capana, Vuka i Tomečaka. Bišćan na Poljud dovodi klince

VIDEO

Rijeka na Jadranski derbi ide puna ozljeda pa, veselom posljedicom neveselog uzroka, i puna klinaca iz vlastitog kadra. Bijelima će kod Bilih nedostajati: Gorgon, Raspopović, Pavelić, Mamić, Velkovski, Capan, Vuk i Tomečak. Dva napadača, jedan veznjak, jedan stoper i četiri 'beka'. Pa će bokove u obrani držati inače bočni napadač Kvržić i 18-godišnji Hrvoje Smolčić.

Riječka momčad put Splita je krenula nakon ručka i treninga u prekrasnom sunčanom ambijentu Rujevice:

Šef Igor Bišćan kao igrač je jako rijetko gubio u Splitu, a Rijeka kod Hajduka nije izgubila sedam i pol godina! Tj. posve konkretno: 7 godina, 5 mjeseci i 13 dana. Od dolaska na Rujevicu Bišćanov HNL-skor je: 21 (13-3-3) sa gol-razlikom 42-21. A sve boljoj splitskoj momčadi u goste se ide sa popriličnih 9 bodova prednosti (druga Rijeka ima 56, a četvrti Hajduk 47 bodova).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bišćan o novom Jadranskom derbiju uvodno kaže:

Pokretanje videa...

Igor Bišćan prije Hajduka 00:30

Sjajnom Rijekinom mladom treneru na raspolaganje se vraćaju oporavljeni napadač Čolak i veznjak Lončar. Sa Čolakovim povratkom sad je čak i gužva na poziciji centralne špice u već pomalo standardnom 4-1-4-1 sustavu.

- To ne znači da neće igrati i Čolak i Puljić. Radi se o dva golgetera, ali i dva nogometaša koji su u svakom trenutku spremni podrediti se interesu momčadi - nastavio je Bišćan.

- Da, igrat ćemo i s tinejdžerima, ali ne brinem o efektu gostovanja na Poljudu. Jednako teško može biti debitirati na Maksimiru kod Dinama kao što je napravio Bušnja ili na Rujevici s Osijekom kao što se dogodilo Lepinjici - pričao je trener o 'efektu Poljud' na neiskusne igrače pa dodao:

- Morat ćemo odigrati jako dobru utakmicu da bi pobijedili ili uzeli barem bod jer Hajduk je sve bolji. No bez obzira na ozljede, velik broj mladih igrača u sastavu (Lepinjica, Bušnja, Hrvoje i Ivan Smolčić..., nap.a.) i neovisno o tome s kojim ćemo sastavom istrčati u Splitu, Rijeka na Jadranski derbi ide puna samopouzdanja i optimizma - rekao je šef riječkog stručnog stožera.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića