Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bivši igrač 'redsa': Zvezdaši su poluamateri i vodoinstalateri...

None Foto:

Nogometaši Crvene zvezde uz nogomet imaju normalne poslove, oni su zaposleni na određeno vrijeme. nače su zapravo vodoinstalateri ili se bave sličnim, svakodnevnim zanimanjima, rekao je Stephen Warnock

Nije baš neka konstatacija za započeti bilo koji tekst, ali istina je: u poplavi medija danas skoro pa svatko može upasti u ulogu novinara ili stručnog komentatora. I ne samo u opskurnijim, manje poznatim nego i svjetski poznatim medijima.

I naravno, baš takvi, neinformirani i nesvjesni svog neznanja, najčešće su najglasniji, najželjniji dokazivanja.

Svježi primjer je Stephen Warnock, nekad igrač Liverpoola, Blackburna, Leedsa... Danas je analitičar tj. stručni komentator britanskog medijskog giganta, Sky Sporta.

Čovjek 37 godina, u bivšem poslu sigurno se susreo sa plasiranjem neprovjerenih informacija, ali to ga nije spriječilo da u specijalnoj emisiji praćenja ždrijeba Lige prvaka servira provjerenu glupost, analizirajući skupinu Beograđana s Bayernom, Olympiacosom i Tottenhamom:

- Ono što je sigurno jest da vas tamo čeka momčad puna strasti, zapravo su čak i neprijateljski nastrojena, a uz to su: nogometaši koji uz nogomet imaju normalne poslove, oni su zaposleni na određeno vrijeme - bubnuo je Warnock pa na oprezna potpitanja ostalih u studiju šeretski "ekspertno" dodao:

- Da, da... Dosta je onih koji su u prošloj Ligi prvaka igrali protiv Liverpoola, a inače su zapravo vodoinstalateri ili se bave sličnim, svakodnevnim zanimanjima. Impresivno, zar ne? - rekao je analitičar Warnock.

'Vodoinstalateri' su drugu godinu zaredom u skupinama Lige prvaka, godinu prije toga bili su u skupinama Europske lige, a prošle nekako su navečer uspjeli pobjeći sa radnih mjesta pa prvake Europe pobijediti 2-0

Komentari (33)
  • Ne znam dali su vodoinstalateri, ali znam da su neki kao Borjan i Degenek u mladim danima bili vozaci traktorskih utrka :)

    30. 8. 2019,   09:48
  • "Nije baš neka konstatacija za započeti bilo koji tekst, ali istina je: u poplavi medija danas skoro pa svatko može upasti u ulogu novinara " ovo si uokvirite i stavite iznad vrata u redakciji

    30. 8. 2019,   11:22
  • Nek se obranila zvezdina čast 😂😂😂

    30. 8. 2019,   09:39