Obavijesti

Sport

Komentari 22

Bivši izbornici o metodi Čačića: Otto Barić je za, a Ćiro protiv...

Bivši izbornici o metodi Čačića: Otto Barić je za, a Ćiro  protiv...
1

Igračima treba dati malo zabave. I ja sam tako nešto prakticirao. Znali smo biti na bazenu do jedan u noći. Ali sve mora imati granice, kaže nam Herr Otto

VIDEO

To je u svakom slučaju dobro. I ja sam kao trener prakticirao takve stvari. Odveo bih momčad, recimo na bazen, pa bismo tamo bili do jedan u noći, rekao nam je Otto Barić o Čačićevoj metodi nagrade igračima u slučaju pobjede protiv Čeha u petak.

Izbornik je razmišljao što će napraviti ako pobijede Češku i dosjetio se. 

- Dečki, napit ćemo se. Svi zajedno. Dobro, ne treba nama puno, možda dva, tri piva, najavio je Ante Čačić u hrvatskom kampu u Deauvilleu.

- Mislim da je dobro što Čačić to planira napraviti. Čini mi se da je kemija u momčadi dobra i to još samo može dodatno pridonijeti tome - rekao je Otto i dodao:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Igračima treba dati malo zabave. Ali sve do određene mjere. Mora se jasno odrediti do kad u noći će to sve trajati. Ja sam za neke laganije stvari, ne za striptiz i slično. Igrači se s vremena na vrijeme trebaju malo opustiti. 

Ćiro je protiv

Ja nikad nisam prakticirao takve stvari. Osobno nisam za to. Mislim da je važno da momčad ostane u režimu. Svaka iduća utakmica je važna. Koncentracija ne smije padati, smatra Ćiro Blažević, koji je Hrvatsku prije 18 godina odveo do bronce.

- Možda bi neki psiholog i rekao da je ovo dobro, da malo opusti momčad, ali ja sam ipak uvijek bio za režim i nisam dopuštao takve stvari - kaže Ćiro.

- Ali Ante ima pravo na svoj odabir. Možda ne napravi to što je rekao, nego samo malo igrače opusti s nekim lakšim treninzima - dodao je Blažević.

Seks? Ja sigurno neću

Čačić je najavio da supruge i djevojke nogometaša neće smjeti doći u hotel. 

- Nema seksa prije utakmica. Za mene sigurno, to je sto posto - rekao je kroz smijeh naš izbornik, nakon što je reprezentacija stigla u francuski kamp na Euru.

No žene i djevojke igrača moći će u kamp ako Hrvatska izbori osminu finala. Bit će to nešto kao nagrada igračima. Čačić se, za razliku od nekih svojih prethodnika, odlučio pristupiti igračima na hrvatski način, opušteno i bez vojničkih metoda.

Zasad to jako dobro funkcionira.

Znate li koji je izbornik na SP-u svoje igrače odveo na "čašicu"?
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren
VIDEO

Payet ga pokosio: Ronaldo je u suzama morao napustiti teren

PAYET GA "POKUPIO" Cristiano Ronaldo ozbiljno je ozlijedio koljeno već u devetoj minuti pariškog finala nakon starta Dimitrija Payeta. Ponajbolji nogometaš svijeta morao je izaći iz igre

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima
VIDEO

Najezda moljaca na Stade de Franceu smetala je finalistima

BJEŽI OD MENE Deschamps, Griezmann i ostali pri izlasku na teren Stade de Francea borili su se s navalom - moljaca. Lijepe se na korner-zastavice, golove, reklame...
Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu
IGRAČI U STRAHU

Drama kraj hotela Francuske: Policija uništila sumnjivu torbu

Nekoliko metara od hotela u kojem je smještena francuska nogometna reprezentacija ostavljena je sumnjiva torba. Francuska policija ju je raznijela, a kasnije se ispostavilo da je bila lažna uzbuna