Obavijesti

Sport

Komentari 1

Bivši Moto GP prvak doživio je tešku nesreću i završio u komi

Bivši Moto GP prvak doživio je tešku nesreću i završio u komi
1

Amerikanac se vozio na biciklu uzduž obale u Riminiju kada ga je udario osobni automobil. Stavljen je u induciranu komu i još se ne znaju detalji oko njegova stanja

VIDEO

Bivši svjetski prvak u Moto GP-u Nicky Hayden (35) stavljen je u induciranu nakon što ga je imao tešku prometnu nesreću. Udario ga je automobil dok se vozio na biciklu u Italiji, javlja BBC.

Amerikanac se vozio na biciklu uzduž obale u Riminiju nakon što je prošle nedjelje nastupio u World Superbike prvenstvu. 35-godišnjak, koji nastupa za Red Bull Hondu, je na intenzivnoj njezi u Ceseni.

Hayden je 2006. osvojio Moto GP prvenstvo i tako spriječio Valentina Rossija da osvoji svoj šesti uzastopni naslov prvaka.

- Željeli bismo zahvaliti svima na porukama podrške, na brzoj reakciji hitne pomoći i na medicinskim uslugama - objavila je Red Bull Honda u službenom priopćenju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Jednom kada bolnica ili Nickyjeva obitelj izda službeno priopćenje o njegovu stanju, moći ćemo objaviti detaljnije informacije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića