Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bivši 'plavac' masturbirao pred djetetom, policija ga privela...

None Foto: Instagram/palaceforlife

Nekad je bio poznat po tome što se u rekordno brzom roku zapustio po okončanju nogometne karijere i natukao brdo kilograma. Sada je poremećena osoba, slučaj kojim se bave policija i sud.

Neil Shipperley (44) nekad je bio napadač Chelseja, Southamptona, Crystal Palacea, Nottingham Foresta, Sheffield Uniteda... Odigrao je i sedam utakmica za U21 Englesku, od 2007. zapravo je više bio igrač-trener nego igrač, a danas je - u zatvoru.

Shipperley se sam prijavio policiji nakon što je masturbirao usred bijela dana pred 16-godišnjom djevojkom i njenom majkom. Sa automobilom je usporio ispred njih, mislile su da im pušta da pređu cestu, a Shipperley je spustio vozački prozor, stao na kočnicu i čekao da ga majka i kćer vide kako masturbira.

Prijavio se prije nego su njih dvije stigle doći do policijske postaje da to učine same.

- Sramim se toga što sam učinio, imam problem, svjestan sam toga i svog čina. Žao mi je što sam uznemirio te dame, zaista nisam znao da jedna od njih nije ni punoljetna. Pun sam kajanja i straha od budućnosti - izjavio je Shipperley putem svog odvjetnika.

Sud ga je smjestio iza rešetaka dok čeka ročište i presudu. Nekad je bio poznat po tome što se u rekordno brzom roku zapustio po okončanju nogometne karijere i natukao brdo kilograma.

Sada je - poremećena osoba, slučaj kojim se bave policija i sud.

Komentari (6)
  • Volim nogomet HNL i Otočki ali nikad nisam čuo za dotičnog manekena .

    28. 11. 2019,   05:45
  • Domoljub

    27. 11. 2019,   23:20
  • Ovaj clanak nema veze sa sportom,osim cinjenice da je navedeni lik nekoc igrao nogomet.. opet nebuloze objavljujete..

    28. 11. 2019,   07:36