Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Oprostio se od Schumachera: 'Morao sam, inače bih poludio'

None Foto: Arne Dedert/DPA/PIXSELL

Proveli smo najljepša, uspješna vremena zajedno, prošli smo kroz svašta u tih 20 godina. Bio mi je drag i vjeran prijatelj - rekao je Weber, koji je sa Schumacherom surađivao do 2010. godine

Willi Weber, bivši menadžer Michaela Schumachera, samo je jedan u nizu osoba koje su dale naslutiti da su bivšem velikom vozaču F1, nažalost, dani odbrojani. 

Malo informacija dolazi o njegovom stanju, a Weberova izjava zaprepastila je fanove, koji su se nadali nekim boljim vijestima:

- Zatvorio sam poglavlje nad Michaelom nakon dugog perioda oplakivanja. Inače bih poludio - rekao je Nijemac.

- Proveli smo najljepša, uspješna vremena zajedno, prošli smo kroz svašta u tih 20 godina. Bio mi je drag i vjeran prijatelj - rekao je Weber, koji je sa Schumacherom surađivao do 2010.

Kobna nesreća na skijanju dogodila se 2013. godine, a od tada o Schumiju se malo zna. Trenutno živi u švicarskom gradiću Glandu s obitelji. 

Komentari (28)
  • ja ne znam cemu tolika tajna. nek kazu kako je i sta je i to je to. ipak je bio javna osoba i naravno da javnost zanima sto je s njim. istina je da imaju i pravo to kriti ako zele, sve je to legitimno, samo ne znam zasto je to tolika tajna, cemu to? vec je svima jasno da se nazalost ne moze oporavit, ozljede glave su ponekad jednostavno takve.

    23. 8. 2018,   16:55
  • Mozda je covjek samo napravio krinku i pobjegao negdje daleko od ociju javnosti i uziva u zivotu..nadajmo se...

    23. 8. 2018,   17:41
  • pa tko je izmislio to šugavo skijanje :(

    23. 8. 2018,   15:55