Obavijesti

Sport

Komentari 4

Bjelanović: Dolazak u Veronu za mene je bio pravi pogodak

Bjelanović: Dolazak u Veronu za mene je bio pravi pogodak
1

Nakon dvanaest uzastopnih domaćih pobjeda, ovog petka nogometaši Verone nisu uspjeli pobijediti na svom travnjaku. U 37. kolu Serije B Empoli je izvukao bod (0-0)

VIDEO

Prava je gužva na vrhu drugoligaške ljestvice, pa tako tri vodeće momčadi imaju isti broj bodova (67). U pitanju su Torino, Sassuolo i Verona, s tim da Torino ipak ima dvije, a Sassuolo jednu utakmicu manje. Najbolje dvije momčadi na kraju sezone idu izravno prema Seriji A, dok će iduće četiri dodatno razigravati za još jedno upražnjeno mjesto.

- Nadam se da ćemo mi biti među te dvije. Dobra smo družina, kvalitetna ktome - rekao je 32-godišnji hrvatski nogometaš Saša Bjelanović, koji je ove sezone postigao četiri gola tijekom devetnaest nastupa za Veronu.

- Takve se stvari događaju u karijeri nogometaša. Ponekad, čim dođete u neki klub, osjetite da to nije to. Ali, događaju se i lijepe stvari. Kada sam nedavno iz Atalante došao u Veronu, odmah mi je bilo jasno da sam na pravom mjestu. Na pravom mjestu zbog sebe. Predivan je kontakt stvoren s trenerom, sa suigračima, navijačima...

Bjelanović je treća napadačka opcija u klubu, ali i čovjek od velikog povjerenja kod trenera Mandorlinija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Imao sam problema s ozljedama, ali trener mi je stalno govorio da budem strpljiv, da će doći moje vrijeme i da me treba. Znao mi je reći pravu riječ, smiriti i nekako je uvijek odlično balansirao s nama napadačima. Sa svima se u igri slažem, a i moja glava, s kojom mi je najlakše zabiti, ponekad dobro dođe klubu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...