Obavijesti

Sport

Komentari 35

Bjelanović Torinu: Kramarić će biti novi Kalinić, dovedite ga...

Bjelanović Torinu: Kramarić će biti novi Kalinić, dovedite ga...
5

U potrazi za minutama Andrej Kramarić mogao bi s Otoka preseliti na 'čizmu'. Za njegove usluge zainteresiran je Torino, a Italiji ga je predstavio Saša Bjelanović

VIDEO

Kramarić ima ludu želju igrati, a jasno je da to u Leicesteru neće dobiti. Barem ne sada kada je Vardy u ovakvoj formi i mora biti na terenu. No Andrej je jako talentiran, odličan je napadač... U Hrvatskoj je bio najbolji strijelac prvenstva iako je iz Rijeke otišao u zimskom prijelaznom roku. Bilo mu je dovoljno samo pola prvenstva da zabije 21 gol i osvoji titulu najboljeg strijelca, opisao je Saša Bjelanović Andreja Kramarića Talijanima.

Kramarić u Leicesteru ove sezone ne igra i u potrazi za minutama pred odlazak na Europsko prvenstvo vjerojatno će morati promijeniti klub. Jedan od zainteresiranih za njegove usluge je Torino, trenutačno 11. klub Serie A.

- Ma Andrej je već u mlađim kategorijama u Dinamu rušio neke rekorde, njemu je zabijanje golova u krvi. No nije on samo kvalitetan nogometaš, on ima i jak temperament. Nikako ne želi propustiti Euro i zna da mora igrati. Jako je hrabar i ambiciozan. Vjerujte, dat će sve od sebe u Toirinu jer je jako ozbiljan i odlučan momak - priča Bjelanović.

Torino, u kojem je igrao i Bjelanović, doveo bi Kramarića na posudbu uz pravo otkupa od Leicestera. Po Bjelanovićevu mišljenju Andrej je više nalik Kaliniću no Mandžukiću.

- Da, svakako. Mandžukić je ratni stroj, dok je Kramarićev stil sličniji Kalinićevu. U odnosu na Mandžu je više tehnički igrač, jači na niskim loptama. Može igrati kao klasična špica, ali i kao drugi napadač. Odličan je u otvaranju prostora suigračima, no zna i realizirati prilike. Siguran sam da bi se odlično uklopio sa Quagliarellom, Belottijem ili Maxi Lopezom. Ima odličan udarac s obje noge, dobar je i na visoke lopte, jak je u driblingu, brz... Uza sve to još je mlad i ima sjajnu perspektivu - nahvalio je Bjelanović sunarodnjaka.

REUTERS/PIXSELL

Poručio je Torinu da se ugledaju na Fiorentinu.

Usporedba s Kalinićem je na mjestu. Fiorentina je imala hrabrosti dovesti Kalinića i to im se isplatilo, a Torino bi mogao isto napraviti s Kramarićem.

Bjelanović je Talijanima otkrio i da je odnedavno i skaut Hajduka te im poručio da 'bili' imaju jako puno talentiranih nogometaša.

- Mi u Hajduku ne bojimo se u vatru gurnuti igrače od 17, 18 godina ako su dobri. Pogledajte samo Vlašića ili Balića kojeg su već počeli uspoređivati s Pirlom. Imamo i Caktaša kojeg prate mnogi europski klubovi. No ne želimo ih sve prodavati, želimo imati konkurentnu momčad koja će biti dobra u HNL-u i plasirati se u Europu - zaključio je Bjelanović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu
Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'
AMERIČKI SAN BIVŠE DEVETKE

Novi Šukerov biznis. Otvorio je restoran u Vegasu, posjetio ga i Dalić: 'Voli rulet, ali nije kockar'

Davor Šuker suvlasnik je restorana Top na Tropicana Avenue u Las Vegasu otvoren prošle godine. Poslovni partner Sejo Kašić kaže: Poslužujemo hrvatsku sol, masline, pršut, vina, tartufe