Obavijesti

Sport

Komentari 41

Bjelica: Bilo je opasno nekoliko puta, Inter nas je baš iznenadio

Bjelica: Bilo je opasno nekoliko puta, Inter nas je baš iznenadio
2

Promijenili smo opet svih 11 igrača, dali nekima bez previše ritma minute. Raduju me golovi Atiemwena i dobra forma Majera. Gavro je bio u dosta šansi, brzo će i gol. Pinto je odigrao kvalitetno, hvalio je Bjelica igrače

VIDEO

Inter nas je iznenadio na početku s jednim golom, željeli su pobjedu koliko i mi, rekao je Nenad Bjelica nakon utakmice u kojoj je Dinamo preokrenuo rezultatski zaostatak s dva gola Atiemwena i uzeo tri boda pobjedom nad Interom 2-1.

- Zanimljiva utakmica. Bilo je dosta opasnih situacija u kojima nismo najbolje izgledali u obrambenom dijelu, ali poslije toga smo preuzeli kontrolu. Srećom, zabili smo gol prije poluvremena, a onda i u nastavku na vrijeme i taj drugi gol - dodao je Bjelica, a onda prokomentirao igru dosta neugodnog Intera.

- Imali smo dosta šansi, a kada ih ne iskoristiš može ti se dogoditi da protivnik iz gužve zabije gol. Oni su imali dvije-tri gužve u kojima su nas mogli još iznenaditi. Ali, srećom smo mi pobijedili. Zasluženo.

- Zadovoljan sam bodovima, promijenili smo opet svih 11 igrača, dali nekim igračima bez previše ritma minute. Raduju me dva gola Atiemwena i dobra forma Lovre Majera. Gavro je bio u dosta šansi, brzo će doći i gol. Ivo Pinto je odigrao kvalitetno. Bilo je dosta pozitivnih stvari - hvalio je trener Dinama svoje igrače.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Inter iz Zaprešića i Dinamo sastali se u 5. kolu HT Prve lige

Posebno je oduševio Lovro Majer. Imao je briljantnu asistenciju za poravnanje na 1-1. Iz utakmice u utakmicu izgleda sve bolje na terenu.

- Diže se u svakom pogledu. Imao je problema prošle godine s hvatanjem forme jer su neki igrači bili u prednosti pred njim zbog jesenskih igara. Na proljeće mu je krenulo pa se opet ozlijedio. Nije se mogao fizički, a ni s formom dići. Sad je dugo zdrav, nadam se da će tako ostati i da će nam u idućim utakmicama davati još i više. Ovo danas i u zadnjih par utakmica je bio visok nivo. Njegova kvaliteta nikad nije bila upitna, samo nestrpljenje. Mlad je, želio je igrati što više, ali evo došla je i faza gdje dobiva dosta minuta, drago nam je da odgovara na ovaj način na terenu - kaže Nenad Bjelica.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'
ANALIZA TOMISLAVA IVKOVIĆA:

'Majer igra bolje čim više ne misli da je najbolji i najljepši! A najbolji je lijevi bek - Gvardiol'

Kad je zdrav, Pjaca može biti prevaga. Dio utakmice bio je i druga špica, jako je opasan, surađuje sa suigračima, ima udarac, sve, tvrdi nekadašnji golman i trener