Obavijesti

Sport

Komentari 44

Bjelica: Bio sam zainteresiran za Hajduk, ali nisu me htjeli...

Bjelica: Bio sam zainteresiran za Hajduk, ali nisu me htjeli...
5

Poslije odlaska iz Spezije pozvao me predsjednik Hajduka Ivan Kos i ponudio mi posao. Kasnije mi se javio i rekao da me nije u stanju angažirati, rekao je Nenad Bjelica u emisiji 'Istinom do gola'

VIDEO

Nenad Bjelica gostovao je u emisiji 'Istinom do gola', u kojoj je rekao da mu je tadašnji predsjednik Hajduka Ivan Kos ponudio mjesto trenera prvog dana kad je postao predsjednik splitskog kluba.

- Kad sam bio bez angažmana poslije odlaska iz Spezije, pozvao me predsjednik Hajduka Ivan Kos i ponudio mi klupu bijelih. Bio sam jako zainteresiran za tu ponudu, koja je stigla odmah prvog dana kada je Kos imenovan za predsjednika. Nisam postao trener Hajduka. Razlog? Nisu me htjeli - govori današnji trener Dinama.

- Kos mi se javio i rekao da me nije u stanju angažirati. Zašto? Jednostavno je… Nisu me htjeli - rekao je Bjelica, koji nije htio otkriti zašto je propala ponuda Hajduka i tko ga točno nije htio, ako je već pregovarao s Kosom.

Negdje je zapelo, Nadzorni odbor, navijači ili nešto treće, možemo samo nagađati. U otvorenom razgovoru Bjelica je otkrio i detalje tih pregovora.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Našao sam se s predsjednikom Hajduka u Zagrebu, on mi je kazao da mora odustati od svoje namjere. Istina, Kos me je zvao još dva puta i to najprije kad je smijenjen Pušnik, te drugi put kad je morao otići Carrillo - rekao je Bjelica.

Ipak, do tog preuzimanja nije došlo jer je Bjelica bio pod čvrstim ugovorom.

- Tada sam imao ugovor s Lechom, nisam želio napustiti poljski klub. U to vrijeme me pozivao i Zdravko Mamić, njega sam također odbio zbog angažmana u Poljskoj. Mogao sam otići, nisam imao neku klauzulu koja bi me spriječila, ali ja nisam takav čovjek, prije svega poštujem dogovore, držim svoju riječ - završio je trener 'modrih'.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Real Madrid u drami izbacio  Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Real Madrid u drami izbacio Manchester City iz Lige prvaka! Modrić i Kova promašili penale

Real Madrid izborio je polufinale Lige prvaka nakon što je u lutriji penala bio bolji od Manchester Cityja, a hrvatski reprezentativci Luka Modrić i Mateo Kovačić promašili su penale za svoje momčadi
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener