Obavijesti

Sport

Komentari 137

Dinamo slomio Osijekov bunker i ponovno preuzeo vrh HNL-a!

Dinamo slomio Osijekov bunker i ponovno preuzeo vrh HNL-a!
10

Modri su lukavo i brzo ubacili loptu s lijeve strane, dok su Slavonci gledali Kadzior je već bio u 100%-noj šansi i zabio za 1-0. U zadnjoj minuti utakmice fenomenalni Livaković je skinuo Špoljarićev zicer s 2 metra

VIDEO

Igrala se zadnja minuta sudačke nadoknade i utakmice, Josip Špoljarić našao se u šansi... I to kakvoj šansi. na 2,5 metra od Dinamovog gola, ali Dominik Livaković fantastičnom je intervencijom spasio Dinamo koji minimalnom pobjedom opet zasjeda na vrh Prve HNL.

Pokretanje videa...

00:28

Jedini gol na utakmici u kojoj je Dinamo promašio desetak zicera zabio je Damian Kadzior u 42. minuti. Nakon silnih propuštenih 100%-nih šansi (Petković, Olmo, Oršić...) prvacima je pobjedu donijelo - lukavo ubacivanje lopte rukom.

Modri su brzo izveli jedan aut s lijeve strane, dok su Slavonci gledali Petković je loptu produžio do Kadziora koji je već bio u 100%-noj šansi i zabio za tih 1-0 koji su visili u zraku od prve minute!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dinamo je imao preko 80% posjeda u prvom dijelu (!), a Bjelica je iznenadio postavljanjem Šituma na desnog bočnog (Stojanović na klupi). Osijek je od prve minute stao u krilo svom vrataru sa ultra-defenzivnih 5-4-1.

Ivica Kulešević je dosta logično procijenio kako mu je jedina šansa da uzme barem bod ili se izvuče sa minimalnim porazom - teška defenziva, klasični bunker.

I silni promašeni ziceri Zagrepčana mogli su mu donijeti taj jedan bod da je Špoljarić iskoristio '101%-nu' šansu koja se Slavoncima ukazala u zadnjim sekundama utakmice.

Evo i tablice nakon 13. odigranog kola:

No kad se podvuče crte na svih 95 minuta: Dinamova je pobjeda apsolutno, totalno zaslužena. Prvaci su pokazali daleko, daleko više i da su imali barem jednog donekle raspoloženijeg strijelca Osijek bi iz Zagreba otišao teško poražen.

Ovako je sve ostalo na jednom za Dinamo tri boda vrijednom golu Poljaka Kadziora. A činjenica da je Dinamov junak na kraju ispao golman Livaković samo je dokaz predivnog apsurda kojeg obožavamo i zovemo - nogomet!

Pokretanje videa...

12:01
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 137
VIDEO

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu
BRAVO!

Drama u Draženovu domu! Hrvatska se prvi put nakon 24 godine plasirala na SP u futsalu

Hrvatska futsal reprezentacija plasirala se na Svjetsko prvenstvo u Uzbekistanu! Nakon što je u prvom susretu pobijedila Poljsku 3-2, u uzvratu je u drami remizirala s Poljacima (2-2) i osigurala vizu

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra
BIO U BOLNICI

Loša vijest za izbornika Dalića: Ante Budimir slomio je tri rebra

Odmah nakon utakmice je Ante Budimir prevezen u Sveučilišnu bolnicu u Navarri. Testovi su pokazali da je pretrpio traumu u predjelu prsnog koša. Slomio je tri rebra, a primio je i sredstva protiv bolova, napisao je klub
Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak
ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA

Barcelona - PSG 1-4: Katalonci prosuli prednost, Araujo ispao tragičar, a Kylian Mbappé junak

PSG je izborio polufinale Lige prvaka nakon što je slavio preokretom na Montjuicu. Barcelona je povela preko Raphinhe, ali je sve promijenio crveni karton Arauja, nakon čega je PSG zabio četiri gola za prolaz