Obavijesti

Sport

Komentari 13

Bjelica: Olmo neće zaigrati ni sutra, ne želimo ništa riskirati

Bjelica: Olmo neće zaigrati ni sutra, ne želimo ništa riskirati
3

I protiv Slovackog ćemo igračima podijeliti minutažu, veći dio utakmice odigrat će oni kojih nije bilo danas ili su zaigrali tek u drugom dijelu. A iza nas je najteži tjedan u pripremama...

VIDEO

Ne, Olmo ni sutra neće igrati. Svi znamo kako se razgovara o transferu, iako još ne znamo gdje će i kada će otići. No, ne želimo ništa riskirati s klupske strane, možda bi bilo malo rizično da sada igra prijateljske utakmice. Ali, dobro je raspoložen, trenira i igra jako dobro, rekao je Nenad Bjelica.

Pokretanje videa...

05:25

Dinamo je u drugoj pripremnoj utakmici remizirao (1-1) s Lokomotivom, za 'modre' je zabio Šutalo, dok je za konačnih 1-1 pogodio Sammir. U redovima Dinama istaknuli su se oni najmlađi, Gvardiol, Đira, Majer i Marin, te naravno strijelac Šutalo.

- Dobro je, zadovoljan sam. Dali smo minutažu dvadeset dvojici nogometaša, a iza nas je jako intenzivan, najteži tjedan u pripremama. Mogu biti zadovoljan trkačkim i tehničko-taktičkim dijelom igre, jasno da još nismo u optimalnom stanju, ali mi je drago što smo igrali s dobrim protivnikom koji želi igrati nogomet. I koji nas je natjerao da se napregnemo do kraja i da kvalitetno radimo naš napadački presing - kaže Nenad Bjelica, pa dodaje:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Sutra je utakmica sa Slovackim, i tu ćemo podijeliti igračima minutažu, neki će igrati 60, a neki 30 minuta. Više će minuta dobiti oni kojih danas nije bilo ili su igrali tek u drugom poluvremenu. Bitno nam je svima rasporediti minutažu, a fokus nam trenutačno nije na utakmicama, već na treninzima, samo kroz njih možemo usavršavati željene automatizme. 

Dinamo će u subotu (od 15 sati u Rovinju) zaigrati protiv šestoplasirane momčadi češke lige - Slovackim

Dinamo (4-1-4-1): Zagorac - Stojanović, Perić, Gvardiol, Moubandje - Đira - Hajrović, Ćuže, Majer, Marin - Andrić (od 61. minute: Krkalić - Moharrami, Šutalo, Kim, Leovac - Moro - Kadzior, Mišković, Gojak, Oršić - Gavranović)

Lokomotiva (4-2-3-1): Grbić (od 46. Hendija) - Karačić, Mersinaj, Kolinger (od 46. Kovačić), Marković - Petrak, Jakić - Kastrati (od 46. Maružin), Halilović, Uzuni - Budimir (od 61. minute: Hendija - Hujber, Kovačić, Smoljo, Čeliković - Cokaj, Vojković - Maružin, Sammir, Tuci - Rakić)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'
IGRAO ZA HAJDUK I DINAMO

'Tko izgubi derbi na Poljudu, on ispada iz utrke za titulu. A sad da vidimo hoće li suca potezati'

Plus+ Srđan Mladinić za 24sata: Igrao sam i za Hajduk i za Dinamo, ali nisam imao problema. Situacija s Brekalom otišla je predaleko, a volio bih da ‘bili’ osvoje naslov

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih
SLOBODAN JE IGRAČ

Ante Erceg već je pronašao novi klub? Mogao bi biti lijek za njih

Erceg ima problema s ponašanjem, ali nikada nije bila upitna njegova kvaliteta na terenu. 'Farmaceuti' su zaredali četiri poraza, a vjerojatno će posegnuti i za novim napadačkim rješenjem
VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'
SAD JE 1-1

VIDEO Torcida dobila Dinamo pa slavila uz pjesmu: 'Pa u pi*** materinu šaljem purgere...'

Futsal Dinamo ni iz trećeg pokušaja nije uspio pobijediti na Gripama. U drugoj utakmici doigravanja PH u futsalu Torcida je slavila 3-2, golom pred kraj drugog produžetka