Obavijesti

Sport

Komentari 27

Bjelica: Puno bi nam značila pobjeda nad najvećim rivalom

Bjelica: Puno bi nam značila pobjeda nad najvećim rivalom
1

I kod njih i kod nas nije bilo previše promjena u sastavu, transfera. Gledali smo Rijeku u pripremama, i oni su vjerojatno naše utakmice. U dobrom smo fizičkom i taktičkom stanju

VIDEO

Dinamo i Rijeka u subotu (20 sati, HTV 2) otvaraju domaću nogometnu sezonu. Bitka je to za trofej Superkupa.

- Željno čekamo utakmicu, još nas boli poraz od Rijeke u finalu Kupa. Rijeka je bila bolja, više je željela, i to nam je motiv više. Dobro smo se pripemili, iako nismo kompletni - govori Dinamov trener Nenad Bjelica.

Prvak neće biti kompletan.

- Danas još imamo jedan trening i sutra ujutro drugi, pa ne znam tko će sve biti na raspolaganju. Dilaver sigurno neće igrati, nema ga 10-15 dana, a nema ni Moharramija. S Theophilom situacija nije jasna. No, imamo dovoljno igrača, a tko god zaigra, samo tražim da pruži sve od sebe.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dakako, neće igrati ni Olmo, koji je još na odmoru. Ali ni Dinamo ni Rijeka nisu doživjeli značajne promjene u ovom prijaleznom roku. Zasad...

- I kod njih i kod nas nije bilo previše promjena u sastavu, transfera. Gledali smo Rijeku u pripremama, i oni su vjerojatno naše utakmice. Pobjeda protiv našeg najvećeg suparnika zadnjih godina u Hrvatskoj puno bi nam značila, dodatni vjetar u leđa uoči puno utakmica i gustog programa koji nas čeka. U dobrom smo stanju.

Bjelica je zadovoljan pripremnim susretima.

- Na dobrom smo nivou agresivnosti i pritiska, prijateljske su utakmice pokazale da dosta dobro izgledamo, do početka prvenstva i europskih utakmica još je desetak dana. U dobrom smo fizičkom i taktičkom stanju i vjerujem da ćemo to pokazati sutra - zaključio je Bjelica.

Stadion se otvara u 18 sati, za utakmicu vrijede samo nove godišnje ulaznice, dok se jednokratne mogu kupiti i sutra od 11 sati. Cijena je 50 kuna sjever, 70 istok i 90 kuna zapad.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića