Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bjelica: S ovim Dinamom nitko se više neće sprdati u Europi...

None Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL 8

Hapoel je jako dobra momčad, ali vjerujem da ćemo pokazati koliko smo mi dobri. Ovdje smo došli pobijediti, rekao je trener Dinama Nenad Bjelica uoči uzvrata protiv Hapoela Beer-Sheve u utorak (19 sati)

Dinamo u utorak igra uzvratnu utakmicu 2. pretkola Lige prvaka protiv izraelskog Hapoela Beer-Sheve. 'Modri' su sve riješili u prvoj utakmici na Maksimiru u kojoj su razbili Izraelce 5-0 i uzvrat bi trebao biti tek formalnost.

No trener Nenad Bjelica je oprezan.

- Napravili smo odličan posao u Zagrebu, ali znamo da je Hapoel iznimno kvalitetna ekipa. Ekipa su koja je posebno dobra u napadu. Ispred nas je teška uzvratna utakmica, 90 minuta borbe i trebamo dati maksimum. Prva utakmica je bila gotovo savršena i to trebamo ponoviti - rekao je Nenad Bjelica.

Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

'Neće se nitko s nama sprdati'

U prvom kolu nove sezone HNL-a promijenio je svih 11 igrača koji su igrali u toj 5-0 pobjedi protiv Izraelaca, ali Dinamo se pošteno izblamirao protiv Rudeša koji je imao tek tri igrača u zapisniku kao rezerve i jedva je spasio bod. 

- Imamo kvalitetan kadar i velik broj igrača i svi će dobiti priliku igrati kod mene. Oni koji su igrali protiv Hapoela na Maksimiru dobili su slobodno u prvenstvu jer smo ih trebali za ovu utakmicu, a odmorili smo ih tako da budu svježi za uzvrat.

- Onih 5-0 s Maksimira nije bio realan odnos snaga na terenu. Hapoel je jako dobra momčad, ali vjerujem da ćemo pokazati koliko smo mi dobri. Ne volimo da se ljudi s nama sprdaju, sve ćemo napraviti da ne budemo sprdnja u Europi. Ovdje smo došli pobijediti i tako ćemo se postaviti - dodao je Dinamov trener.

Uz njega je bio kapetan Arijan Ademi, koji je zabio dva gola u prvoj utakmici.

- Bez obzira na rezultat iz prve utakmice, nema opuštanja i idemo po prolaz - rekao je Ademi.

Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Komentari (80)
  • Ajde svaka čast,neka bude tako,s nama su se i u HNLu počeli sprdati i to odmah od prvog kola

    30. 7. 2018,   20:50
  • 51 godina bez euro proljeća. Je li itko od vas uopće bio živ dok smo zadnji puta prezimili, osim mirka barišića?

    30. 7. 2018,   21:57
  • Možemo li se za koji mjesec pozvati na ove tvoje riječi pa da rezimiramo onda a ne sada....

    30. 7. 2018,   21:30