Obavijesti

Sport

Komentari 26

Bjelica bio ljut kao ris, Kadzior: Desna noga mi je za - tramvaj

Bjelica bio ljut kao ris, Kadzior: Desna noga mi je za - tramvaj
1

Nismo imali koncentraciju u završnici akcija, sve smo trebali prije riješiti. Za moje nogometno poimanje nedopustivo je da primimo tri gola na domacem terenu, poručio je Bjelica

VIDEO

Dinamo je u dramatičnoj utakmici uspio pobijediti Inter 5-3 u osmom kolu Prve HNL. Čak sedam golova palo je u drugom poluvremenu, Inter je dvaput vodio, ali modri su se izvukli. Trener Nenad Bjelica, blago rečeno, nije bio sretan:

- Ljut sam kao ris, zakomplicirali smo si utakmicu, a to nismo smjeli. Nismo imali koncentraciju u završnici akcija, sve smo trebali prije riješiti. Za moje nogometno poimanje nedopustivo je da primimo tri gola na domaćem terenu - rekao je Bjelica odmah nakon utakmice.

- Inače sam zadovoljan kako smo igrali, dominirali smo većinu vremena, osim tog blackouta od desetak minuta s velikim individualnim pogreškama, kakve se ne smiju događati našoj momčadi. Ipak, neće biti sankcija. Dobili smo još neke igrače koji nam šire roster, Kadzior je opet bio odličan, a Bruno Petković je doista odigrao sjajno. Zabio je dva gola, izborio penal i crveni karton. U srijedu igramo Kup protiv sloge u Mravincima, odmor će u toj utakmici dobiti Šunjić i Gojak - završio je trener modrih.

Branko Lađević, pomoćni trener Intera, vodio je momčad iz Zaprešića zbog suspenzije trenera Samira Toplaka:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Zabili smo tri gola, a nismo uzeli ni bod u Maksimiru. To je stvarno raritet, ovoliko golova. Mislim da smo Dinamu na kraju darovali pobjedu, a igru naše obrane mogu opisati jednom riječju - katastrofa - izjavio je Lađević.

Najbolji pojedinci na terenu bili su Bruno Petković i Damien Kadzior:

- Ovo je bio dokaz da u nogometu nema laganih utakmica i kako u našem nogometu ima puno dobrih momčadi. Najvažnije je što smo osvojili ta tri boda, ali opet moglo je to biti i bolje - rekao je Bruno Petković, pa nastavio:

- Moja igra? Ah, zadovoljan sam, ali... Ne mogu biti zadovoljan svojom igrom u prvom poluvremenu, nisam bio na visokom nivou. Nisam odradio ono što se od mene traži, niti dao ono što mislim da mogu dati ovoj momčadi. Imali smo prilike ranije riješiti utakmicu, ali možemo biti zadovoljan drugim poluvremenom.

- Gledajte, ova momčad ima glavu i rep, a mi moramo nastaviti ovako i biti još bolji. Kao i ja sam. Tek je početak sezone, ovo mi je tek četvrta utakmica za Dinamo. Preda mnom je još puno dokazivanja, a ako nastavim u ovakvom stilu što vjerujem da hoću bit ću još bolji. Kada sam zadnji put zabio dva gola? Mislim da je to bila utakmica Modene i Trapanija u Serie B - završio je Petković.

Odličnu utakmicu još jednom je odradio i Damien Kadzior:

- Bila je ovo teška utakmica, u prvom poluvremenu smo imali puno akcija, tu smo morali više zabiti. Baš smo pričali u svlačionici, Inter nam je iz tri udarca zabio tri gola, na kraju smo slavili i to je jako važno. Moja igra? Paše mi ovakav stil igre, ako će mi trener davati priliku bit će još golova i asistencija - rekao je Kadzior, pa nastavio:

- Evo, zabio sam prvi gol za Dinamo, ali moram raditi na toj završnici. Svaku utakmicu imam tri-četiri prilike, ali nisam prošao pripreme pa nisam još pravi pred golom. Ona prilika s početka utakmice? Uh, bila mi je na desnoj nozi, a ona je samo za tramvaj (rekao na hrvatskom jeziku). Ali, u Gorici sam trenirao desnom nogom, zar ne? - rekao je Kadzior.

Riječ je dobio i vratar Intera Mladen Matković:

- Šokantna utakmica, zabili smo u Maksimiru tri gola, a na kraju ostali bez boda. Dali smo sve od sebe, pogotovo u drugom poluvremenu, taj nam dio igre treba biti vodilja za dalje. Pokazali smo da znamo i koliko vrijedimo. Glupo je sada komentirati vruće glave, ali mislim kako je ono na kraju bio penal na Andriću - rekao je vratar Intera Mladen Matković, pa dodao:

- Penal za Dinamo? Bilo je kontakta, za mene je to penal. Ali ne znam čemu crveni karton, penal je tu već dovoljna kazna. Ne smije nam se dogoditi da tako odmah padnemo nakon vodstva, tko zna što je moglo biti da smo zadržali malo našu prednost. Dinamo se kasnije dignuo, bilo nam je teško, a pet gol nam nije trebao. Ostaje žal barem za jednim bodom.

Komnen Andrić također nije bio zadovoljan suđenjem...

- Baš luda utakmica, mislim kako smo imali priliku i za pobjedu nad Dinamom. Ne bih puno o suđenju, ali presjekao nas je taj crveni karton, taj je detalj usmjerio tijek utakmice. Čak smo i s igračem manje zabili, ali naša je obrana danas bila ispod nivoa, ispod naših očekivanja. Napadački smo izgledali ok. Da, mislim da je na kraju trebao biti penal za nas, ako je ono bio za Dinamo, moglo se onda to suditi i za nas. Ali, moram sve još jednom pogledati na snimci - završio je Andrić.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram