Obavijesti

Sport

Komentari 52

Bjelica: Utakmica života! Nikad nisam podijelio ovoliko ulaznica

Bjelica: Utakmica života! Nikad nisam podijelio ovoliko ulaznica
1

Dolaze mi prijatelji iz Slavonije, Istre i Austrije, rekao nam je Nenad Bjelica, trener Dinama, koji će u obranu zaigrati s Arijanom Ademijem na stoperu i na boku s Moubandjeom

VIDEO

Pep Guardiola me na Etihadu dočekao i pozdravio na španjolskom jeziku, a ja ću isto napraviti sutra u Zagrebu. Pozdravit ću ga srdačan način, rekao nam je trener Dinama Nenad Bjelica.

Zagrepčani sutra od 18.55 sati na punom Maksimiru dočekuju engleskog prvaka, koji je siguran prvi u skupini, a Dinamo će pokušati osigurati barem 1/16 finala Europske lige, ali naravno da se razmišlja i o osmini finala Lige prvaka.

Pokretanje videa...

12:22

- Bit će ovo moja utakmica karijere. Dosad nikad u karijeri nisam vodio veću - kaže nam Bjelica i nastavlja:

- Iako je najveća, neće niti nikakve posebne pripreme. Dočekat ću City kao Varaždin prije nekoliko dana. Kao i uvijek kad se igra u Ligi prvaka, imat ćemo laganu aktivaciju, ručak, sastanak i odmor prije susreta. To je uvijek isto, bit će i sada.

Dinamo će i treći put ove sezone u skupini Lige prvaka bodriti pune tribine Maksimira. Posljednjih je dana Bjelica mobitel bio užaren.

- Ma ne smijem vam ni otkriti koliko sam ulaznica morao osigurati. Reći ću samo da nikad nisam dao toliko ulaznica. Dolaze mi prijatelji iz Slavonije, Istre, Austrije. Imat ću i ja veliku podršku na tribinama - smije se dobro raspoloženi Bjelica, koji je prije svake utakmice veliki optimist.

- Mi idemo na pobjedu, moramo ići na tri boda, bez ikakvih kalkulacija pa što bude. Puno mi uvijek znači podrška mojih sinova i moje supruge Senke. Meni je obitelj sve. Pratili su me i na svim gostovanjima. Vidite i kako su moji rezultati odmah bolji u kontinuitetu kad je obitelj u blizini. Zajedno smo tri-četiri dana u tjednu i to mi puno znači - rekao je Bjelica.

Zbog kartona protiv Manchester Cityja neće biti Dine Perića i Kevine Theophilea-Catherine. Ozlijeđen je Marin Leovac, Bjelko ima puno problema u obrani.

- Stojanović će desno, Dilaver i Ademi će biti stoperi, a Moubandje ide na lijevi bok - potvrdio je Bjelica.

Pokretanje videa...

Dinamovci adventska kućica 00:59

To znači da se Dinamo vraća na igru s četvoricom u zadnjoj liniji. Livaković je, naravno, na golu. U vezi će biti Moro, Gojak, na krilima Kadzior i Oršić, a Olmo iza Petkovića.

Dinamo mora biti puno bolji nego u listopadu na Etihadu.

- City ima veliki broj utakmica i loigčno je da se upadne u krizu. Pa i najveći klubovi na svijetu osjete kad im nedostaju igrači poput Sergija Agüera - rekao je Bjelica, kojega smo pitali hoće li pratiti što će se događati na drugoj utakmici u Harkivu.

- Mi s pobjedom osiguravamo barem treće mjesto. Naravno da razmišljamo i o drugom, ali puno toga ovisi o nama. Tako da se neću previše zamarati dok mi igramo utakmicom u Ukrajini - odgovorio je Bjelica.

Dinamo je “živ”, uz puni Maksimir i malo sreće može do čuda, tko zna, možda i do drugog mjesta u skupini.

- Stadion će opet biti pun, u igri smo za prolazak do kraja. To je najbolje što nam se moglo dogoditi - završio je trener Dinama.

Neka u utakmici karijere, dođe i do najveće pobjede karijere.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 52
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao