Obavijesti

Sport

Komentari 11

Bjelica je zadovoljan klincima, ali ozljede brinu uoči Šahtara

Bjelica je zadovoljan klincima, ali ozljede brinu uoči Šahtara
1

U osmini finala Kupa, Nenad Bjelica dao je priliku mladom Marinu (18), Gjiri (20), Gvardiolu (17), a za prvu je momčad debitirao Josip Šutalo (19). No, Dilaver, Theophile i Gavranović osjećaju (lakše) ozljede...

VIDEO

Moramo biti ozbiljni, mi smo najveći hrvatski klub i ne smijemo si dopustiti bilo kakvo opuštanje u ovakvim utakmicama. Čestitao bih Opatiji na vrlo korektnoj utakmici. Lijepo se vratiti na Kantridu, stadion koji je stvarno poseban. Odradili smo dobru utakmicu, dali smo priliku nekim igračima koji u zadnje vrijeme nisu puno igrali i pobijedili, započeo je nakon pobjede protiv Opatije 3-0 trener Dinama, Nenad Bjelica.

Pokretanje videa...

01:40

Dinamo je sigurno prošao u četvrtfinale Hrvatskog nogometnog kupa, a Nenad Bjelica može biti zadovoljan predstavom svojih izabranika. Olmo, Oršić i Petković krenuli su s klupe, nije bilo Theophilea, Livakovića, Ademija i Dilavera, ali mlade nade i igrači koji toliko ne igraju dobro su iskoristili minute.

Rijeka: Opatija i Dinamo sastali se u osmini finala hrvatskog nogometnog kupa

- Igrala su i petorica koja su igrala protiv Šahtara te smo tako pokazali ozbiljnost. Marin je bio solidan i rastrčan, Gjira isto drugo poluvrijeme, Gvardiolu smo dali malo minuta, Josip Šutalo je debitirao za Dinamo. Sva ta četiri igrača su dala dobar doprinos za Dinamo u pobjedi - pohvalio je svoju momčad trener Dinama i prokomentirao Opatiju:

- Dobra momčad koja se dobro organizirala u 5-4-1 obrani i sigurno da bi u Opatiji bilo malo teže. Hvala im na fer i korektnoj utakmici i što su nam dali priliku da igramo na Kantridi. Sad se okrećemo Interu - rekao je Bjelica.

Prvo Inter u HNL-u, a onda slijedi Šahtar

Već u subotu Dinamo na Maksimiru dočekuje Inter koji je u Puli prošao u četvrtfinale Kupa pobjedom protiv Istre 2-1, a dolazi na krilima pobjede protiv Varaždina u gostima (1-0). 'Modri' imaju problema s ozljedama, a zna se kako ih važan susret očekuje sljedeće srijede u Ligi prvaka na Maksimiru.

- Dilaver i Theophile osjećaju nešto, Gavro je osjetio zatezanje. Već smo u petom mjesecu treninga i akumulira se umor. Vidjet ćemo sa Gojakom kako je, ali dozirat ćemo mi sve dobro i vjerujem da ćemo protiv Šahtara imati dobru momčad - zaključio je strateg 'modrih'.

Nakon što su se s tribina čuli pogrdni uzvici na račun Marija Gavranovića, švicarski je napadač dao malo gasa i zabio dva gola Vanji Iveši.

Rijeka: Opatija i Dinamo sastali se u osmini finala hrvatskog nogometnog kupa

- Nisam nikad prije bio ovdje na terenu. Drago mi je da sam i ja zaigrao na Kantridi. Plan je bio da ih odmah stisnemo i što prije riješimo utakmicu te mirno privedemo kraju. Mislim da smo zasluženo prošli dalje - započeo je Gavro.

Opatija im je pružala solidan otpor, ali nakon 0-3 sve je to više izgledalo kao revijalna utakmica. Ipak, pobjeda je pobjeda.

- Dečki su dali sve što su imali, mi se uvijek fokusiramo na ono što mi moramo donijeti. Svaka pobjeda i svaki gol donose samopouzdanje tako da, dobro je - rekao je Gavranović i nastavio o zamjeni na poluvremenu:

- Osjetio sam aduktor i to onaj desni, koji dosad nisam osjećao - završio je Gavranović.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.