Obavijesti

Sport

Komentari 4

Bjelica dočekuje Bayern: Sane? Nemam nikakvih problema...

Bjelica dočekuje Bayern: Sane? Nemam nikakvih problema...

Ono što se dogodilo, dogodilo se na terenu i ostalo je na terenu, rekao je Nenad Bjelica o sukobu sa Saneom otprije tri mjeseca...

VIDEO

Još samo pet kola ostalo je do kraja bundesligaške sezone. Bayern Leverkusen već je osigurao prvi naslov prvaka u povijesti i tu nema više nikakve drame, ali zato ima u borbi za ostanak u elitnom društvu njemačkog nogometa.

Pokretanje videa...

Nenad Bjelica u Union Berlinu 00:57

Darmastadt se praktički oprostio od lige, sve je dalje od ostanka i Köln, a čak šest klubova pokušava izbjeći 16. mjesto koje vodi u dodatne kvalifikacije protiv trećeplasirane momčadi iz druge lige. Svi oni ugurani su u pet bodova, među njima je i Union Berlin kojeg s klupe vodi Nenad Bjelica.

Došao je krajem studenog i dočekao klub na dnu. Jedini cilj kojeg su pred njega stavili čelnici je ostanak u ligi, no njega je ugrozio s dva poraza i remijem u posljednje tri utakmice. Ipak, daleko je sve od riješenog, a momčad Nenada Bjelice će u 30. kolu Bundeslige ugostiti Bayern München.

1. FC Union Berlin - 1. FC Heidenheim

Sam spomen na bavarskog velikana Bjelici evocira sjećanja na sukob s Leroyom Saneom. Bilo je to 24. siječnja, Bayern je slavio 1-0 u okviru 13. kola, a hrvatski trener je prilikom izvođenja auta udario njemačkog nogometaša. Zbog toga je dobio tri utakmice suspenzije.

- Ono što se dogodilo, dogodilo se na terenu i ostalo je na terenu. Tretirat ću ga kao svakog drugog igrača, nemam problem s njim, to je za mene već odavno prošlost - rekao je Bjelica.

Bundesliga - Bayern Munich v 1. FC Union Berlin

Njemačka Bundeslige može se pohvaliti kako je jedina liga koja ove sezone ima dva kluba u polufinalu Lige prvaka. Borussia Dortmund igrat će protiv PSG-a, dok će Bayern tražiti prolazak protiv Real Madrida.

- Čestitam Bayern Münchenu i Borussiji Dortmund na plasmanu u polufinale Lige prvaka. Ovo je velika stvar za njemački nogomet i pokazuje koliko je jaka Bundesliga. Naravno, Bayernu je sada prioritet Real. Ali i rezervni igrači Bayerna su vrlo kvalitetni. Bit će to teška utakmica za nas.

Bayern se oprostio od titule, ali bit će mu izazovno zadržati drugo mjesto pored opasne družine koja mu se približila. Stuttgart ima isti broj bodova, vrebaju Borussia Dortmund, Leipzig...

- Velik je izazov igrati protiv minhenskog Bayerna. Ali u ovoj utakmici treba osvojiti tri boda. Uvijek smo govorili da moramo nastaviti zabijati. Ali ipak smo skliznuli u zonu komfora. 29 bodova neće biti dovoljno. Zato alarmiram na uzbunu dok ne bude prekasno. Još smo u borbi za ostanak - kazao je Bjelica u najavi utakmice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa
VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna
MAESTRO NA DJELU

VIDEO Modrić je ovim potezom izbacio cijelu obranu Bayerna

Bayern i Real remizirali su u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka (2-2). Luka Modrić dobio je posljednjih 15-ak minuta i pokazao klasu u nekoliko minuta