Obavijesti

Sport

Komentari 47

Problem: Ademi na operativni zahvat, ne igra protiv Benfice!

Problem: Ademi na operativni zahvat, ne igra protiv Benfice!
1

Trener Nenad Bjelica neće moći računati na kapetana Arijana Ademija u susretu s Benficom. Ademi je otpao zbog nezgodne ozljede trbušnog zida te ide na operativni zahvat i izbivat će tri tjedna

VIDEO

Loše vijesti iz Dinama!

Samo šest dana uoči dvoboja osmine finala Europske lige protiv Benfice na Maksimiru pojavili su se problemi s ozljedama igrača kod Dinama. Trener Nenad Bjelica potvrdio je da za vikend u ligaškom susretu protiv Lokomotive neće biti Arijana Ademija i Izeta Hajrovića koji nisu 100% spremni, ali to za Dinamo nije toliki problem jer ih nije bilo niti kolo ranije protiv Osijeka.

Za puno bitniju utakmicu protiv Benfice neće biti kapetana Ademija, dok je Hajro još upitan.

Arijan Ademi već duže vrijeme ima problema s trbušnim zidom, u Dinamu su ga nagovarali na operaciju, a on je to odgađao i igrao pod injekcijama za 'modre' u najvažnijim utakmicama. Dugo je trpio bolove, a sada je prelomio te je odlučio prihvatiti sugestiju Dinamove liječničke službe i otići na operativni zahvat. Zahvat će biti odrađen u Münchenu.

- Bolovi su sve učestaliji i zbog njih nije mogao pružiti svoj maksimum na travnjaku. U dogovoru s Ademijem odlučili smo riješiti problem operativnim zahvatom nakon kojeg oporavak traje oko tri tjedna - potvrdio je dr. Ivica Smodek, liječnik Dinama.

Makedonski reprezentativac je inzistirao na nastupu protiv Viktorije Plzen jer je želio pomoći momčadi, ali su bolovi postali neizdrživi. Nakon zahvata bi u punom trenažnom procesu trebao biti za tri tjedna.

To znači da Dinamov kapetan neće konkurirati u obje utakmice s Benficom, a na njegovo bi mjesto trebao uskočiti Ivan Šunjić.

S Izetom Hajrovićem je situacija nešto bolja. On je zbog upale tetive upitan za prvu utakmicu i trenira po posebnom programu, ali do utakmice je ostalo još tjedan dana tako da je oporavak moguć. Za uzvrat bi vjerojatno trebao biti spreman.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening
Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu