Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Blanka: Osjećam moć i dok hodam, spremna sam

None Foto: 24sata/ilustracija

Blanka u svojim zapisima na netu otkriva da ju je termosica s crnom kavom držala budnom između skokova u njemačkom Arnstadtu

Blanka Vlašić propustila je zbog ozljede kuka atletski miting u Bukureštu, a neće nastupiti ni u Gentu 24. veljače. Zato će najbolja svjetska visašica nastupiti u Weinheimu, 27. veljače, što će joj ujedno biti i generalna proba za dvoransko Svjetsko prvenstvo u Valenciji 8. i 9. ožujka. Nakon što je prošlog tjedna otišla na liječenje kuka, Blanku je shrvala i viroza, a primila je i jednu bocu infuzije u splitskoj bolnici. Srećom, ozljeda i viroza su sanirane i Blanka se vratila treninzima te bez problema svladava najteže vježbe.
- Počeli smo i s vježbanjem  većeg intenziteta i ako bude sve u redu, Blanka će nastupiti u Weinheimu. Ova pauza i dva otkazana natjecanja ipak ne bi smjeli biti problem, jer je fantastična Blanka Vlašić već odradila pet natjecanja ove godine i upisala svih pet pobjeda, što će uz nastup u Weinheimu biti sasvim dovoljno da u Valenciji bude u optimalnoj formi - rekao je Blankin otac i trener Joško Vlašić. Blanka je još pod dojmom splitskog mitinga, pa tako na svojoj internetskoj stranici piše: “Užarena atmosfera, energično navijanje publike, prednosti i mane domaćeg terena u samo par sati iscrpili su svu moju energiju... Splitska publika zaslužuje sve moje suze i boli, svaki dio mene... Viroza koja se pojavila jutro poslije mitinga kao da je znala da treba malo pričekati. No znam da ću biti dobro. Unatoč svemu spremna sam za velike visine.”

Komentiraj, znaš da želiš!