Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bocom gađali glasnogovornicu: Zvezda će Švicarce tužiti Uefi

None Foto: 6

Crvena zvezda i Young Boysi završili su svoju prvu utakmicu playoffa Lige prvaka remijem 2-2, a osim na terenu, borili su se i navijači, osobito oni srpskog kluba koje su Švicarci razljutiti prije utakmice...

Igrači Crvene zvezde odigrali su 2-2 u Bernu protiv Young Boysa u prvoj utakmici playoffa Lige prvaka. U uzvratu koji će biti na beogradskoj Marakani domaći će navijači vjerojatno pripremiti paklenu atmosferu. Naime, Švicarci su razbjesnili Srbe zabranom prodaje karata za domaće tribine svima koji nisu članovi kluba u želji da tako spriječe invaziju gostujućih navijača.

Delije su jučer u Švicarskoj napravile nekoliko incidenata, a u jednom je pedesetak huligana palicama napalo jednog jedinog čovjeka na cesti. Razlog je navodno dobacivanje o Kosovu.

PETERO U BOLNICI Knin: Maskirani upali u kafić pa tukli ljude jer su gledali Zvezdu Beograd: Crvena Zvezda i Kopenhagen u 3. pretkolu UEFA Lige prvaka PLAY-OFF LIGE PRVAKA Crvena zvezda remizirala u Bernu, Grci razmontirali Ruse

S druge strane, srpski klub se žali kako je bocom pogođena članica njihove PR službe, Tatjana Šajković. Ona je navodno pogođena u ruku. Nije bilo nikakvih posljedica, no klub je odlučio zbog toga domaćina prijaviti Uefi.

Šajković je inače široj javnosti s ovih prostora poznata zbog svog atraktivnog izgleda i provokativnih kombinacija na konferencijama za medije.

- Navijam od malena za Crvenu zvezdu, moj stariji brat strastveni je navijač, pa sam uz njega i ja počela pratiti utakmice. Kasnije, on je prestao redovno odlaziti na stadion, dok ja nisam odustajala. Završila sam novinarstvo, a sport je bila jedina tematika kojom sam se željela baviti - rekla je jednom prilikom Tatjana.

Podsjetimo, ao Dinamo i Crvena zvezda prođu, mogli bi na ždrijebu biti izvučeni u skupini jer će Zagrepčani biti u trećoj jakosnoj skupini, a Beograđani u četvrtoj.

Komentari (142)
  • Trebali su pokraj stadiona organizirati Traktor show Bern 2019, da se delije osjećaju kao doma

    22. 8. 2019,   13:56
  • Kako od optuženoga napraviti od sebe žrtvu

    22. 8. 2019,   13:57
  • Članak me nimalo ne zanima. Ja samo gledam slike.

    22. 8. 2019,   13:55