Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bode Miller je otkazao i nastupe u Kranjskoj Gori

None Foto: Igor Kralj

Američki skijaš Bode Miller odustao je od nastupa narednog vikenda u slovenskoj Kranjskoj Gori, gdje su na rasporedu utrke veleslaloma i slaloma

Podsjetimo da Miller nije nastupao niti prošlog vikenda kada je skijaška karavana boravila u Sestriereu. Odsustvo je objasnio priznanjem da je otac jednogodišnje kćerkice koju ima s bivšom djevojkom, a sadašnjom dobrom prijateljicom. Miller je prošlog tjedna boravio u Sjedinjenim državama, te je vrijeme provodio s jednogodišnjom Neesyn Dacey, a ujedno je rekao da mu treba odmor zbog bolova koje cijele sezone osjeća u gležnju. Zbog istih razloga neće doputovati niti u Kranjsku Goru.
- Bode uživa u danima s kćerkom. Sve je u redu, ali treba mu odmor i zbog poznate ozljede koja datira odavno. No, sigurni su njegovi nastupi u norveškom Kviftjellu gdje se održavaju dvije spust utrke (6. i 7. ožujka), kao i na završnici Svjetskoga kupa u švedskom Areu - rekao je Sasha Rearick, trener u američkoj reprezentaciji.
Miller radi i trenira odvojeno od američke reprezentacije, no njihovi treneri i glasnogovornik i dalje u svom dijelu posla imaju Bodea Millera pod svojim "patronatom", barem kada su u pitanju obavijesti vezane uz njega. 

Komentiraj, znaš da želiš!