Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bode Miller progovorio o smrti kćeri: Dogodilo se u tren oka...

None Foto: REUTERS/PIXSELL

Prije nešto manje od dva mjeseca malena Emeline izgubila je život, nakon što je upala u bazen kod susjede Millerovih, kamo je došla s majkom. Iako je pomoć došla ubrzo, bilo je prekasno...

Bivši američki skijaš, Bode Miller, i njegova supruga Morgan Beck prvi su puta nakon velike tragedije javno progovorili o utapanju njihove 19-mjesečne kćeri.

Prije nešto manje od dva mjeseca malena Emeline izgubila je život, nakon što je upala u bazen kod susjede Millerovih, kamo je došla s majkom. Iako je pomoć došla ubrzo, bilo je prekasno:

- To se dogodi nevjerojatno brzo. Mislite da se tragedije događaju pod čudnim okolnostima ili neobičnim uzrocima. Ne, to se dogodi u tren oka - rekao je proslavljeni skijaš u emisiji TODAY.

Emeline je iz kuće izašla kroz stražnja vrata. Čim ju je vidjela, trudna Morgan izvukla ju je iz vode i započela oživljavanje dok nije došla hitna pomoć, koja je djevojčicu odvezla u bolnicu. Srce joj je prestalo kucati sljedeće jutro:

- Dijete od 13 kila može se utopiti u 30 sekundi. Stalno u sebi brojim do 30. To je sve što mi je trebalo - priznala je majka Morgan.

Oboje su nakon tragedije posvetili nekoliko postova na društvenim mrežama u cilju podizanja svijesti o sigurnosti u vodi, a započeli su i kampanju prikupljanja sredstava za edukaciju o toj temi. 

- Pretražite kuću da vidite je li ona sigurno mjesto za vaše dijete - dodala je Bodeova supruga.

Voditeljica emisije poručila je:

- Oni su vrlo pažljivi roditelji. Svi mi mislimo: 'Ma neće se to dogoditi nama'. Oni su primjer da se može dogoditi bilo kome. I zato moramo promijeniti način razmišljanja.

Komentari (5)
  • Mala djeca treba imat uvjek na oku!

    28. 7. 2018,   19:49
  • Ne daj Bože nikome

    28. 7. 2018,   17:21
  • Tužno.... Velika nesreća nažalost. Žao mi je što se desila tragedija a njima je definitivno najteže.

    28. 7. 2018,   18:59