Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Bogati Arapi žele Dinamu oteti Branka Ivankovića?

None Foto: Slavko Midžor

Zahvaljujući porazu od kluba Luke Bonačića, Ivo Wortman je dobio otkaz u Al-Wahdi, a među njegovim mogućim nasljednicima je i Ivanković

Iako dugo u Maksimiru nije bilo trenera čija je pozicija bila čvrsta kao što je Ivankovićeva trenutačno, opet se govori o Profesorovom odlasku. Ali ovoga puta nagađanja stižu s "druge strane". Al-Khaleej, dnevnik iz Dubaija povezuje Dinamova trenera s Al-Wahdom u kojoj igra Riječanin Ahmad Sharbini.
Nakon što ih je klub Luke Bonačića izbacio u polufinalu azijske Lige prvaka, čelnici Al-Wahde su uručili otkaz Brazilcu Ivi Wortmanu. U kombinacijama za njegova nasljednika sada su, osim Ivankovića, još i Nizozemac Jo Bonfere i Nijemac Winfried Schafer. Prvi je u ovom trenutku trener kineskog Dalian Shidea i na rubu je otkaza, a drugi je u igri za preuzimanje reprezentacije Irana. Na SP-u 2002. Schafer je vodio Kamerun.
Arapski dnevnik ne spominje "mali" detalj, da je Ivanković jedan od najuspješnijih trenera Dinama posljednih godina i minimalna je mogućnost da ga Zdravko Mamić pusti. Dogodi li se ipak ova malo vjerojatna kombinacija, Ivanković će se pridružiti bivšem izborniku hrvatske reprezentacije Zlatku Kranjčaru. Cico također radi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, u Al-Shaabu u kojem mu je pomoćnik Tomislav Ivković.

Komentari (1)
  • Pare cuda rade, to braca znaju !

    4. 12. 2007,   14:51